Ζαλγκιρις - Ολυμπιακος Live Streaming: Zalgiris Kaunas - Olympiacos

Ζαλγκιρις - Ολυμπιακος Live Streaming: Zalgiris Kaunas - Olympiacos

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming: Zalgiris Kaunas – Olympiacos

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κάουνας την Ζαλγκίρις (22/1, 20:00) και θέλει να πάρει τη νίκη που θα του δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα για μία θέση στην οκτάδα.
Η 21η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται με τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων είναι και η αρκετά ενδιαφέρουσα, από βαθμολογικής άποψης, κόντρα Ζαλγκίρις – Ολυμπιακού.

Αμφότερες οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 11-9 και με τους Λιθουανούς να έχουν αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι, καθώς είχαν επικρατήσει με 68-67 στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague.

Η Ζαλγκίρις, η οποία έχει τις γνωστές απουσίες των Πατρίσιο Γκαρίνο και Στιβ Βαστούρια, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες εντός έδρας και πέντε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με το τελευταίο διπλό των «ερυθρολεύκων» να καταγράφεται στις 15 Δεκεμβρίου του 2016.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/2) στο Κάουνας, αφού ταξίδεψαν με τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Λιθουανίας, αμέσως μετά τη νίκη με 101-93 στην παράταση απέναντι στην Βιλερμπάν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, οι οποίοι έχουν μείνει στην Αθήνα και δεν έδωσαν το παρών ούτε στη Λιόν την Τρίτη (19/1).

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming: Zalgiris Kaunas – Olympiacos

Σίλερ: «Ο Ολυμπιακός πηγαίνει συχνά στις βολές, “κλειδί” ο Σλούκας»

Ο Μάρτιν Σίλερ μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό (22/1, 20:00), τόνισε το θέμα των βολών, σημείωσε ότι το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» είναι ποιοτικό και στάθηκε στο ζήτημα του Μάριους Γκριγκόνις.
Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, λέγοντας σε πρώτη φάση για τον αυριανό (22/1, 20:00) αγώνα:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα επιθετική που στατιστικά πηγαίνει συχνά στη γραμμή των βολών και κάνει αρκετά κοψίματα λόγω του μεγέθους που διαθέτουν οι παίκτες του. Κλειδί είναι ο Κώστας Σλούκας που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά έχει ένα ρόστερ με ποιότητα. Αρκετοί παίκτες μπορούν οποιοδήποτε βράδυ να σκοράρουν 15-20 πόντους.

Δύσκολος αγώνας μεταξύ ομάδων που έχουν το ίδιο ρεκόρ και που θέλουν τη νίκη όχι απλά για να προσθέσουν μία ακόμη στο ρεκόρ τους, αλλά για να αφήσουν και την άλλη ομάδα πίσω. Πραγματικά ένα μεγάλο ματς».

Για τον Μπλάζεβιτς, που βρέθηκε θετικός στον Covid-19 αλλά και για τον Γκριγκόνις, που έμεινε εκτός προπόνησης θες (20/1) για προληπτικούς λόγους, σημείωσε:

«Ο Μπλάζεβιτς βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Είναι καλά και βρίσκεται σε απομόνωση. Οι υπόλοιποι είχαμε αρνητικά τεστ, αλλά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων.

Για λόγους ασφαλείας δεν προπονήθηκε χθες ο Γκριγκόνις ο οποίος ήταν άρρωστος, αλλά το τεστ του βγήκε αρνητικό. Πρέπει να είμαστε υπερβολικά αυστηροί σε θέματα υγείας και να μη ρισκάρουμε. Σήμερα προπονήθηκαν όλοι κανονικά».

Links για το παιχνίδι….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News