Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2021

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Live Streaming

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Live Streaming:

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου θέλει να περάσει ο Ολυμπιακός , ο οποίος αγωνίζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει ταχύτητες , ενδεικτικό αυτού του γεγονότος , η νίκη με το «buzzer beater» του Αχμέντ Χασάν απέναντι στον ΠΑΣ.

Από την άλλη πλευρά , ο Παναιτωλικός δείχνει σημάδια βελτίωσης και θα παίξει τις πιθανότητες του κόντρα στους Πειραιώτες.Παναθηναϊκός Live

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Live Streaming

«Παράθυρο» για εξτρέμ και ίσως δεξί μπακ

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να μην μείνει στην προσθήκη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείουν μια προσθήκη εξτρέμ. Καθώς κρίνουν ότι ένας παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα μπορούσε να αναβαθμίσει ποιοτικά την ομάδα. Απλώς μια τέτοια κίνηση δεν είναι εύκολη μέσα στο Γενάρη. Δεν πρόκειται να γίνει κάποια προσθήκη παίκτη που δεν θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο, οι πρωταθλητές έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στην αγορά και για δεξί μπακ. Θεωρητικά η θέση είναι καλυμμένη με τους Ραφίνια και Ντρέγκερ και η συγκεκριμένη προσθήκη θα μπορούσε να γίνει το καλοκαίρι, ωστόσο αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση με παίκτη που μπορεί να αποκτηθεί άμεσα, οι «ερυθρόλευκοι» ίσως να μη χάσουν την ευκαιρία.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Live Streaming

Αντίθετα, φαίνεται πως η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απομακρύνεται και ο 32χρονος στόπερ λογικά θα συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό.

«Θέλει τον Χοσεϊνί ο Ολυμπιακός»

Σενάριο που συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Ματζίντ Χοσεϊνί αναπτύχθηκε στην Τουρκία.

Παρόλο που διαψεύστηκε μέσω του Κώστα Καραπαπά ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για στόπερ, η εφημερίδα «Damga» αναφέρει πώς έχουν κάνει ήδη κίνηση για τον αμυντικό της Τράμπζονσπορ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο 24χρονος Ιρανός (που είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του και συμμετείχε στο τελευταίο Μουντιάλ) έχει μπει στο μάτι των Πειραιωτών.

Μπορεί λοιπόν να έχει βρει θέση βασικού μετά τον τραυματισμό του Βίκτορ Ούγκο και ο τουρκικός σύλλογος να του έχει προτείνει ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο αυτό φέρεται διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, που παρουσιάζεται μάλιστα να του έχει κάνει πρόταση.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Live Streaming | Links:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News