Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει αυτήν την εβδομάδα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μάχεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε μια υπερ – προσπάθεια στην Ισπανία κόντρα στην Γρανάδα για τη φάση των ομίλων του Europa League και η λευκή ισοπαλία του αφήνει κάποια πικρία (αλλά και ελπίδα ενόψει της συνέχειας).

Στο πρωτάθλημα δεν είναι ιδανικά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα συνεχίσει υπό την καθοδήγηση του Πάμπλο Γκαρσία μετά το διαζύγιο με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μίλησε ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Όταν επιστρέφεις από τραυματισμό είναι πάντα ευχάριστο. Δεν είναι εύκολο να μένεις καιρό εκτός, αλλά πρέπει να μαθαίνεις από αυτό και να βγαίνεις πιο δυνατός. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά και κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα».

Για την αλλαγή προπονητή: «Οι αλλαγές προπονητή είναι μέσα στη ζωή, το πιο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ και το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Ο προπονητής είναι προετοιμασμένος για το ποιο θα είναι το καλό του ΠΑΟΚ και για αυτό τον εμπιστεύτηκαν. Θα έχει όλη την υποστήριξή μας και στα σίγουρα πιστεύουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotvs.me/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News