Πανιώνιος - ΑΕΚ Live Streaming Δείτε Ζωντανά 1-3-2020

Πανιώνιος - ΑΕΚ Live Streaming Δείτε Ζωντανά 1-3-2020

Πανιώνιος – ΑΕΚ Live Streaming: Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος συνδυάζει το τέλος της κανονικής περιόδου με μια νέα εποχή, καθώς θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του το Λεωνίδα Βόκολο.

Ο ουραγός της βαθμολογίας υποδέχεται την τρίτη ΑΕΚ, που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος τερματίζει την κανονική περίοδο τελευταίος στη βαθμολογία και περιμένει τα πλέι οφ για να συνεχίσει την καταδίωξη του Παναιτωλικού.

Βέβαια χάνοντας στο Αγρίνιο, η διαφορά τους άνοιξε στους επτά βαθμούς.

Τώρα ο Πανιώνιος γυρίζει στην έδρα του, όπου έχει καταφέρει να πάρει τους μοναδικούς τέσσερις βαθμούς του από τότε που μπήκε ο Δεκέμβρης!

Η νίκη επί του Ατρομήτου και η ισοπαλία με την Ξάνθη, είναι τα δύο παιχνίδια που δεν έχασε στα τελευταία 13.

Έχει μια νίκη στα 13 τελευταία, αυτή επί του Ατρομήτου. Μάλιστα αυτή η νίκη σταμάτησε ένα σερί οκτώ ηττών, αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του Πανιωνίου. Έχει χάσει τα 11 από τα 13 αυτά τελευταία.

Η Ξάνθη είναι η μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο φέτος σε ένα τουλάχιστον από τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους.

Το νικητήριο γκολ με τον Ατρόμητο είναι το ένα από τα δύο που έχει μόλις πετύχει στα τελευταία 11 παιχνίδια του ο Πανιώνιος. Μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού, έχει βάλει τρία γκολ σε συνολικά 13 παιχνίδια!

Έχει τέσσερις ισοπαλίες, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ.

Έχει τη χειρότερη επίθεση με 15 γκολ και τη χειρότερη άμυνα με 44.

Έχει βάλει μόνο τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όσα και η Ξάνθη, τα λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες.

Links για Πανιώνιος – ΑΕΚ Live Streaming | Ο Πανιώνιος εντός έδρας

Δεν έχασε τα δύο τελευταία, νικώντας τον Ατρόμητο και φέρνοντας ισοπαλία με την Ξάνθη. Είχε χάσει και τα τρία αμέσως πριν.
Έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία και δύο στα δέκα τελευταία.

Οι πέντε από τις έξι ήττες του στη Νέα Σμύρνη είναι στο γκολ, αφού μόνο από τον ΠΑΟΚ έχασε με 2-0.

Έχει βάλει δύο γκολ στα πέντε τελευταία, μετά τα τρία που είχε βάλει στον Παναιτωλικό.

Είναι η μοναδική ομάδα, που έχει μονοψήφιο αριθμό γκολ στην έδρα της, 9. Ωστόσο έχει δεχτεί μόνο 11 γκολ.

Έχει βάλει μόνο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τα υπόλοιπα οκτώ στη Νέα Σμύρνη είναι στο δεύτερο ημίχρονο.

Έχει χάσει ήδη τρεις αγώνες στην έδρα του από ομάδες της περιφέρειας (Βόλο, Λαμία και ΟΦΗ), κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2010-11, όταν είχε χάσει μάλιστα από τέσσερις (Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη, Κέρκυρα και Ξάνθη).

Πανιώνιος – ΑΕΚ Live Streaming | Η ΑΕΚ

Πέτυχε άνετη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ, φτάνοντας τις τέσσερις στη σειρά. Έχει τώρα έξι νίκες και μια ισοπαλία, αυτή με τον Ολυμπιακό στα επτά τελευταία.

Είναι 11 παιχνίδια αήττητη για όλες τις διοργανώσεις, μετά την ήττα στην Τούμπα. Έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα έχει έξι νίκες και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, όπως προαναφέραμε.

Η ήττα στην Τούμπα είναι η μοναδική που έχει η ΑΕΚ στα τελευταία 13 παιχνίδια πρωταθλήματος.  Στα πρώτα 12 είχε τέσσερις ήττες.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία, ενώ προηγουμένως δεν είχε καταφέρει να κρατήσει ούτε δύο παιχνίδια διαδοχικά το μηδέν!

Όταν έχασε στον πρώτο γύρο από τον Παναθηναϊκό με 3-2, ήταν το τέταρτο παιχνίδι στη σειρά που δεχόταν δύο ή τρία γκολ. Από τότε σε 15 αγώνες δεν έχει δεχτεί ποτέ περισσότερα από ένα γκολ!

Συνολικά έχει δεχτεί έξι γκολ στα 15 τελευταία παιχνίδια, ενώ στα πρώτα 10 του πρωταθλήματος είχε δεχτεί 15!

Έχει δεχτεί 21 γκολ, αλλά μόνο τα έξι στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης έχει βάλει τα 18 από τα 41 δικά της στο πρώτο ημίχρονο.
Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση με 41 γκολ, αφού πέτυχε άλλα τρία στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι αμέσως τρεις προηγούμενες νίκες της ήταν με 1-0.

Πανιώνιος – ΑΕΚ Live Streaming | Η ΑΕΚ εκτός έδρας

Έχει κερδίσει τα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα, σε Βόλο,  Περιστέρι και «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρώτη φορά φέτος έκανε τρία διαδοχικά νικηφόρα εκτός έδρας.

Είχε άλλες τρεις νίκες στα δέκα προηγούμενα εκτός.

Δεν έχει ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία, ενώ έχει μόνο μια στα τελευταία εννέα, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες.

Έβαλε πέντε γκολ στα τρία τελευταία, αφού είχε πετύχει ένα στα τέσσερα προηγούμενα.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί έξι στο δεύτερο αυτών των αγώνων. Από τα 10 γκολ που έχει δεχτεί συνολικά εκτός έδρας, μόνο δύο είναι στο πρώτο ημίχρονο, στην Τρίπολη και στο Νέο Φάληρο.

Μεταξύ τους

Παίζουν το 120οπαιχνίδι πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Η ΑΕΚ έχει νικήσει στα έξι τελευταία παιχνίδια της εναντίον του Πανιωνίου, στον πρώτο γύρο μάλιστα επικράτησε με 5-0, στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της.

Ωστόσο στα αμέσως τέσσερα προηγούμενα, η ΑΕΚ δεν είχε νίκη, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Πανιώνιος έχει μια νίκη στα εννέα τελευταία και δύο στα τελευταία 14.

Στα πέντε τελευταία ο Πανιώνιος δεν έχει σκοράρει, ενώ έχει δεχτεί 13 από την ΑΕΚ σε αυτά. Από το γκολ του Μασούρα στις 31 Μαίου 2017 στα πλέι οφ, ο Πανιώνιος δεν έχει καταφέρει να βάλει στην ΑΕΚ γκολ για 519 λεπτά, πάνω από οκτώμισι ώρες!

Το εντυπωσιακό επίσης είναι ότι ο Πανιώνιος στα τελευταία 20 μεταξύ τους δεν έχει πετύχει περισσότερα από ένα γκολ!

Έχει συνολικά εννέα γκολ, που του έχουν δώσει μάλιστα και τρεις νίκες με 1-0! Τελευταία φορά που σκόραρε περισσότερα από ένα γκολ ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2009, 3-1 στη Νέα Σμύρνη (Μανιάτης, Σίτο Ριέρα και Μπάλαμπαν οι σκόρερ).

Μεταξύ τους με τον Πανιώνιο γηπεδούχο

Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τα τρία τελευταία, αφού δεν τα είχε καταφέρει στα τέσσερα προηγούμενα!

Ο Πανιώνιος έχει κερδίσει ένα από τα πέντε τελευταία, στα πλέι οφ του 2016

Η πρώτη συνάντησή τους στη Νέα Σμύρνη στην ιστορία της Α’ Εθνικής έχει μείνει στην ιστορία.

Στις 24 Ιουλίου 1960, τελευταία αγωνιστική, η ΑΕΚ ακόμα και με ισοπαλία θα ήταν πρωταθλήτρια. Ωστόσο γνώρισε την ήττα με 3-2 (2′ σουτ Σαραβάκος, 43′ σουτ Μπραουδάκης, 88′ κεφαλιά Καρράς – 87′ σουτ Νεστορίδης, 90′ αυτογκόλ Καζαντζίδης) και ο τίτλος κρίθηκε και χάθηκε σε μπαράζ με τον Παναθηναϊκό.

Πανιώνιος – ΑΕΚ Live Streaming | Πρόσωπα

Στο Αγρίνιο είχε στον πάγκο του τον Δημήτρη Κοροπούλη ως υπηρεσιακό, καθώς ο Νικόδημος Παπαβασιλείου αποχώρησε για να αναλάβει την Βάντι Ντέγκλα της Αιγύπτου.

Τώρα με την ΑΕΚ κάνει ντεμπούτο ο Λεωνίδας Βόκολος, που άφησε τον Ολυμπιακό Βόλου για τον Πανιώνιο, την ομάδα που έπαιξε από το 1986 ως το 1998. Μάλιστα κάνει ντεμπούτο ως προπονητής στο ίδιο που έκανε και ως παίκτης στην Α’ Εθνική.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 1986, αν και ήταν μόλις 16 ετών, έπαιξε στην απεργία των επαγγελματιών στον αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-1 στην πρεμιέρα του τότε πρωταθλήματος. Ο Λεωνίδας γίνεται ο 60ος άνθρωπος που θα κοουτσάρει τον Πανιώνιο στην Α’ Εθνική/Super League.

Η ιστορία
Νίκες Πανιώνιου: 20

Ισοπαλίες: 25

Νίκες ΑΕΚ: 74

Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο
Νίκες Πανιώνιου: 15

Ισοπαλίες: 16

Νίκες ΑΕΚ: 28

Στον πρώτο γύρο
07.12.2019: ΑΕΚ – Πανιώνιος 5-0
(17’ σουτ Νέλσον Ολιβέιρα, 27’ σουτ Νέλσον Ολιβέιρα, 64’ πέναλτι Νέλσον Ολιβέιρα, 77’ φάουλ Βέρντε, 89’ σουτ Μανταλος).

Πέρσι

26.01.2019: Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-2
(14’ σουτ Μάνταλος, 90’ σουτ Πόνσε)

Πανιώνιος – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι….

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-15.html

http://trgoalstv1.me/stream25.html

http://assia.tv/live2/sportlive/?lang=en

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News