Ολυμπιακός - Βόλος Live Streaming

Ολυμπιακός - Βόλος Live Streaming

Ολυμπιακός – Βόλος Live Streaming: «Πρόβα» Champions League κάνει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Βόλο. Τα πλάνα Μαρτίνς για το παιχνίδι.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Η ομάδα του Πειραιά έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας θα ψάξει να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στο μυαλό του και το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Τότεναμ, οπότε θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα, όπως επίσης και οι Σουντανί, Κούτρης και Μπρούνο που έχουν μείνει εκτός από τη λίστα του Champions League.

[the_ad id=”309153″]

Ολυμπιακός – Βόλος Live Streaming

Ο Βόλος αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Οι νεοφώτιστοι κέρδισαν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη, ενώ στο πρώτο εντός έδρας τους ματς στη μεγάλη κατηγορία επικράτησαν με 1-0 του Άρη.

Τώρα η ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι έτοιμη να φέρει εις πέρας ακόμη μία δύσκολη αποστολή σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι το «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αποστολή του Βόλου αποτελείται από τους Γκαραβέλη, Μελίσσα, Φερράρι, Τσαούση, Λύρατζη, Μήτογλου, Δημόπουλο, Διαμαντή, Μαξ, Τσοκάνη, Μουνίθ, Ηλιόπουλο, Ατιάτ, Τόρρες, Ζοάο, Μυστακίδη, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ και Μάντζη.

[the_ad id=”309113″]

Ολυμπιακός – Βόλος Live Streaming

Να φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Βόλο σήμερα (21:30) στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ, όχι όμως και βασικά στελέχη της 11άδας καθώς δίνει μεγάλη σημασία στον σημερινό αντίπαλο.

Έτσι οι Τσιμίκας και Μασούρας θα ξεκουραστούν καθώς έχουν καταπονηθεί αρκετά από την αρχή της σεζόν και στη θέση τους θα περάσουν στην 11άδα οι Κούτρης και Ρατζέλοβιτς.

Ο Καμαρά θα αγωνιστεί δίπλα στον Μπουχαλάκη αντί του Γκιλιέρμε, με τις άλλες επιλογές παικτών στις άλλες θέσεις να παραμένουν οι ίδιες.

Οι νέοι Λοβέρα και Μπενζιά αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα καθώς είναι στην αποστολή σε αντίθεση με τον Γκασπάρ.

Ολυμπιακός – Βόλος Live Streaming

Αποφασισμένος να αποδείξει στον Πέδρο Μαρτίνς πως έκανε λάθος με τον αποκλεισμό του από τη λίστα του Ολυμπιακού στο Champions League εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μπακ στο Novasports

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλάει συνέχεια για συγκέντρωση. Πως είναι το κλίμα στην ομάδα πριν την μονομαχία με τον Βόλο, αλλά και πριν την πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότεναμ;

Η ψυχολογία μας είναι καλή μετά το θετικό ξεκίνημα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πετύχαμε το στόχο μας, να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε πλέον να επικεντρωθούμε στον κύριο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως επισημαίνει συνέχεια ο κόουτς.

Ξεκινήσαμε με δύο νίκες, αλλά μπορούμε να πάιξουμε καλύτερα. Δεν προσφέραμε το θέαμα που θέλαμε στα δύο πρώτα ματς. Ήταν δυσκολο που έπρεπε να αλλάξουμε το τσιπάκι από Ευρώπη σε Ελλάδα.

Πολλές φορές την “πατάνε” οι ομάδες σ’ αυτή τη φάση. Θεωρώ πως ξεκινήσαμε καλά.

Το μυαλό μας είναι στο ματς με τον Βόλο και όχι σ’ εκείνο της Τετάρτης. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας και ν’ ανέβει η ψυχολογία μας για το επόμενο παιχνίδι.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το olympiakos volos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News