ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ LIVE STREAMING: Δείτε ΕΔΩ το ματς

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ LIVE STREAMING

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Το πρώτο του παιχνίδι ως πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ που «καίγεται» για τη νίκη.

Ιστορικό μπορεί να αποδειχθεί για τον ΠΑΟΚ το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 1).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει απόψε το πρώτο του παιχνίδι ως πρωταθλητής και θα επιδιώξει να πετύχει το αήττητο απέναντι στους Ηπειρώτες που καίγονται για νίκη, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, με νίκη (ή το λιγότερο ισοπαλία) έχει μία μοναδική ευκαιρία να συντρίψει μία επίδοση που κρατάει από τη σεζόν 1963/64.

Πριν από 55 χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τον τίτλο χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, έχοντας απολογισμών 24 νικών και έξι ισοπαλιών.

Από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 26 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας μαζέψει 80 βαθμούς. Πρόκειται για επίδοση που δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον, αφού ακόμα και με ισοπαλία με πετύχει ξεχωριστό ρεκόρ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την μεριά του, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν με την απαραίτητη προσοχή απέναντι στον ΠΑΣ που θα παλέψει για να πάρει τη νίκη σε αυτό το ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη και Ίνγκασον. Στον άξονα θα παίξουν ο Σάχοφ και ο Ολιβέιρα, με τον Λημνιό σε ρόλο επιτελικού χαφ. Στα πλάγια θα είναι ο Πέλκας και ο Μπίσεσβαρ, με τον Σφιντέρσκι ως «εννιάρι».

Τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ δίνει η εταιρεία μάνατζερ που συνεργάζεται ο Λάζαρος Λάμπρου σχετικά με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Λάζαρο Λάμπρου επιβεβαιώνει συνεργάτης της εταιρείας μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Έλληνα επιθετικού.

Ωστόσο, ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε η «O Jogo» δίνει τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ, ενώ αποκαλύπτει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού φορ.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση μίας διαδικασίας ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση της Σπόρτινγκ είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν πάρουμε μία πρόταση θα την μελετήσουμε, αλλά αυτή τη στιγμή για το μόνο πράγμα που εργαζόμαστε είναι η ανανέωση με τον ΠΑΟΚ. Ο Λάμπρου είναι ένας νέος παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, αλλά μόνο έδειξε 30%», τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας μάνατζερ του Λάμπρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21 ετών επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ από τον ΠΑΟΚ, έχοντας 8 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ σε 27 συνολικά εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από συλλόγους του εξωτερικού.

«Καλή τύχη, παιδιά, για τον σημερινό αγώνα. Ας συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

Mε αυτά τα λόγια μέσω Instagram, o Αντελίνο Βιεϊρίνια έδειξε πως έχει στο μυαλό του τον ΠΑΟΚ και τη διατήρηση του αήττητου ακόμη και από την Πορτογαλία, όπου βρίσκεται εν όψει της επέμβασης στο γόνατό του. 

Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται, πάντως, να είναι παρών στον τελικό του Κυπέλλου για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του.

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το pas giannina paok live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News