Ολυμπιακός - Ατρόμητος Live Streaming

Ολυμπιακός - Ατρόμητος Live Streaming

Ολυμπιακός – Ατρόμητος Live Streaming

: Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και από… Δευτέρα θα στραφεί και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Το νικηφόρο σερί του θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται απόψε στο Καραϊσκάκη για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ, τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και τον Άρη, προτού διακοπεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο 70ο λεπτό και αναμένεται η απόφαση για την έφεση που έχουν καταθέσει κατά της συνέχισης του αγώνα.

Από την ερχόμενη εβδομάδα οι ιθύνοντες του συλλόγου θα ασχοληθούν και με την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν, με τους Ντουρμισάι, Βέλεθ και τον Γιώργο Κυριακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης που έχουν ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά.

Το σημερινό παιχνίδι είναι το προτελευταίο εντός έδρας για τους Πειραιώτες, ενώ είχαν απομείνει μόλις 1.700 εισιτήρια μέχρι και χθες το απόγευμα.

Εκείνο που επιθυμούν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να προσφέρουν γκολ και θέαμα στον κόσμο τους που θα βρεθεί σήμερα στο Φάληρο, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις στους επικριτές του τη φετινή σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προτίθεται να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ενώ τα πλάνα του δεν έχουν επηρεαστεί και από τις υποχρεώσεις που είχαν ορισμένοι διεθνείς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, ο οποίος θα έχει μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Ελαμπντελαουί, Μεριά,
Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον φορμαρισμένο Φορτούνη σε οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν ο Ποντένσε και ο Μασούρας, με τον Χασάν στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Αβραάμ, Καμαρά, Νάτχο, Ανδρούτσος, Ντίας, Γκερέρο και Σολδάνο.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος Live Streaming

Σε επαφή με τη Ζενίτ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο φέρεται να έχει έρθει ο Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Αντόνιο Ντοναρούμα.

Μόνο σε ένα παιχνίδι έχει αγωνιστεί στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Ρώσος τερματοφύλακας έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από την Ζενίτ στους Πειραιώτες, όμως δεν φαίνεται είναι χαρούμενος με το παραπάνω γεγονός και προέκυψε σχετικό δημοσίευμα που αφορά το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ από τη Ρωσία υποστηρίζει πως ο 28χρονος γκολκίπερ ήρθε σε επαφή με τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης, όμως η απάντηση που έλαβε ο εκπρόσωπός του είναι πως δεν πρόκειται να του γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Μένει να φανεί αν αυτό έγινε για να μπορέσει να κουβεντιάσει με τους Πειραιώτες ως ελεύθερος ή για να επιστρέψει στη Ρωσία και να αγωνιστεί ξανά στη Ζενίτ.

Την ίδια στιγμή, στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Αντόνιο Ντοναρούμα θα απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος γκολκίπερ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στη Μίλαν και θεωρείται σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τους «ροσονέρι» το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός γκολκίπερ φαινόταν πως ήταν… μια ανάσα από το Λιμάνι, όμως δεν προχώρησε η περίπτωση και τελικά επιλέχθηκε ο Λοντίγκιν.

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το  olympiakos  Atromitos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News