Πανιώνιος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ Live Streaming 19/12/2019

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Live Streaming

  • 6/2/2019 – 19:00
  • Νέα Σμύρνη
  • Cosmote TV 1

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου θέλει να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι της Κυριακής μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, υπάρχει η σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς αποτελεί ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα καταφέρει να τελειώσουν από σήμερα την υπόθεση-πρόκριση και ο επαναληπτικός να αποτελέσει ένα διαδικαστικού χαρακτήρα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Ενόψει και του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», ο Ραζβάν Λουτσέσκου έλαβε την απόφαση να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες. Πρόκειται για τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ και εκτός είναι ο τιμωρημένος Ζαμπά που αποβλήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Μαλεζά (ή Τόσκα), Γιαννούλη, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Λημνιός, Ενρίκε, Πέλκας και Σφιντέρσκι.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Η αποστολή: Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη συμπεριέλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας.

Ο λόγος για τον Σβέριρ Ίνγκασον και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, που είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού και πιθανώς να κάνουν ντεμπούτο.

Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Κάνιας (ατομικό σε γυμναστήριο και γήπεδο) και Βέρνμπλουμ (πρόγραμμα αποκατάστασης), όπως και ο τιμωρημένος Ζαμπά (που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ).

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σβιντέρσκι, Καρέλης.

Μαουρίτσιο: «Κομβικό ματς με τον Ολυμπιακό αλλά δεν κρίνει το πρωτάθλημα»

Κομβικό ματς χαρακτήρισε το ερχόμενο με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ο Μαουρίτσιο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ανέφερε πως δεν κρίνει το πρωτάθλημα ανεξαρτήτος αποτελέσματος.

Αναλυτικά μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Παίξαμε τα δύο τρίτα του παιχνιδιού με έναν παίκτη λιγότερο όμως στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό από το ντέρμπι. Από ψυχολογικής πλευράς, ήταν κρίσιμο να μην χάσουμε το αήττητο μας στο πρωτάθλημα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με μεγάλη προσπάθεια το πετύχαμε».

το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί στην περίπτωση αυτή θα αυξήσουμε τη βαθμολογική μας διαφορά στους εννέα πόντους με δέκα παιχνίδια να απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος . Από την άλλη πλευρά, αν μας νικήσουν, θα μας προσεγγίσουν επικίνδυνα. Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Το newspao.grθα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sports-stream.net/ch/ch2.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://extern.link/1602-lamia-vs-olympiakos-f1

http://totalsport.me/elive2.html

http://assia.tv/live2/mix-sport15/?lang=gr

http://streamhunters.top/soccer/panionios-paok-thessaloniki-sht66134a4?l=1407937590

http://streamhunters.top/soccer/panionios-paok-thessaloniki-sht6613496?l=1407937590

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News