Λαμία - Ολυμπιακός Live Streaming

Λαμία - Ολυμπιακός Live Streaming

Λαμία – Ολυμπιακός Live Streaming

  • 6/2/2019 – 17:00
  • Λαμία
  • Cosmote TV 2

Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να εξασφαλίσει από σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Λαμία πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, όμως πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη έχει το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία με στόχο την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τους Πειραιώτες σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη.

Λαμία – Ολυμπιακός Live Streaming

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί κατά πάσα πιθανότητα ο Χουτεσιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ανδρούτσο, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Ντίας και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Χασάν και ο Σολδάνο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Είναι σημαντικό πως οι Πειραιώτες θα παίξουν με πέντε μεταγραφές τους απέναντι στη Λαμία, ενώ στην αποστολή μετέχουν και τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Στην αποστολή επίσης συμμετέχουν οι Λοντίγκιν, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μαρτίνς, Σισέ, Ξενιτίδης, Γκερέρο και Βοΐλης.

Λαμία – Ολυμπιακός Live Streaming

Γιατί διάλεξε Άρη ο Φετφατζίδης

Στον Άρη επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από τους Θεσσαλονικείς και τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, όντας ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, όπως για παράδειγμα ο Πανιώνιος.

Οι Νεοσυρμνιώτες είχαν ζητήσει τον διεθνή άσο και με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες, αφού δεν μπορούσαν να «σηκώσουν» το βάρος του συμβολαίου του που άγγιζε τις 250.000 ευρώ.

Κάπως έτσι, η Live Sport αναφέρει πως ο παίκτης επέλεξε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και όχι στην κοντινότερη σε σχέση με τον Πειραιά Νέα Σμύρνη.

Διάψευση Χασάν: 

Στην κατηγορηματική διάψευση των φημών που τον ήθελαν να συζητάει με ομάδες από την πατρίδα του προχώρησε ο Αχμέντ Χασάν, τονίζοντας ότι θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στο «ON TV Sports»

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσω στον Ολυμπιακό το καλύτερο δυνατό και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να φύγω από την ομάδα.

Είμαι πάντα σε ετοιμότητα για να προσφέρω στην ομάδα μου».

Για τους στόχους των Πειραιωτών: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που ικανοποιείται μόνο με την κορυφή και τίποτα άλλο.

Παράλληλα, έχουμε προκριθεί από τους ομίλους του Europa League και μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε και σε αυτή τη διοργάνωση».

Για το έξτρα κίνητρο που αποτελεί για τον ίδιο η παρουσία του στην εθνική Αιγύπτου: «Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος της σεζόν για να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου και ενταχθώ στην αποστολή της Αιγύπτου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Κόπα Άφρικα)».

Για όσα ακούστηκαν για την επιστροφή του στην πατρίδα του: «Δεν έχει συμβεί ανάμεσα σε εμένα και κάποια ομάδα τα Αιγύπτου η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Και είμαι ιδιαίτερα έκπληκτος που το όνομά μου συνδέθηκε με παραπάνω από έναν συλλόγους.

Στον Ολυμπιακό, δεν σας κρύβω, πως προκλήθηκε αναστάτωση από αυτές τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν αναφορικά με το μέλλον μου».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 2

Λαμία – Ολυμπιακός Live Streaming

Το newspao.grθα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=671918

Λαμία – Ολυμπιακός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News