ΠΑΟΚ - Κηφισιά: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (27/8)

ΠΑΟΚ - Κηφισιά: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (27/8)

ΠΑΟΚ – Κηφισιά: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (27/8): Ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη εκτός έδρας με την Χαρτς θέλει να κάνει το 2/2.

Ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη εκτός έδρας με την Χαρτς θέλει να κάνει το 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού την πρώτη αγωνιστική κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0.

Από την πλευρά τους, οι νεοφώτιστοι γνώρισαν βαριά ήταν από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη πρεμιέρα και θέλουν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο.

ΠΑΟΚ – Κηφισιά: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (27/8)

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή 27/8 στις 21.00

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports Prime σε περιγραφή του ΓιάννηΠάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Σάνκλαντ: «Η Χαρτς είναι ακόμη στο κόλπο, περιμένουμε μία καυτή Τούμπα»

Ο σκόρερ της Χαρτς, Λόρενς Σάνκλαντ, έκανε τον δικό του απολογισμό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-2 στην Σκωτία, μιλώντας παράλληλα και για τον επαναληπτικό της Τούμπας, εκεί όπου όπως τόνισε περιμένει την ομάδα του μία καυτή ατμόσφαιρα.
Όσα είπε:

«Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Αν μπορούμε να πάμε εκεί και να περάσουμε θα ήταν ένα ιστορικό αποτέλεσμα για τον σύλλογο. Είναι κάτι που πρέπει να θέλουμε να πετύχουμε», είπε αρχικά ο Σάνκλαντ και στην συνέχεια πρόσθεσε σχετικά με την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Όταν είσαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το ποδόσφαιρο είναι… ποδόσφαιρο. Το πλήθος και όλα τα γύρω γύρω ειναι σημαντικά αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά. Θα είναι μια καυτή ατμόσφαιρα. Ζήσαμε τα ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς πέρυσι, οπότε είναι άλλο ένα που ανυπομονούμε να ζήσουμε».

Σε ό,τι αφορά την εντός έδρας ήττα και τις ελπίδες πρόκρισης της Χαρτς, ο αρχηγός της σκωτσέζικης ομάδας επισήμανε: «Είμαστε ακόμα στο… κόλπο, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες που χάσαμε, άρα ξέρουμε ότι μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και να βγάλουμε τα θετικά από αυτό.

Οι χαμένες ευκαιρίες πιθανότατα μας λένε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες εντός έδρας, μπορούμε να το επαναλάβουμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά είναι μόνο ένας στόχος, ξέρουμε ότι αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμαστε για να γυρίσουμε την κατάσταση. Το περιμένουμε με ανυπομονησία».

Για το δεύτερο γκολ του που ακυρώθηκε μετά την χρήση του VAR ο Σάνκλαντ τόνισε: «Δεν ήμουν σίγουρος αν ήμουν οφσάιντ. Είχα μια αμφιβολία, ρώτησα τον Μπόις και τον Βάργκας. Ήξερα ότι ήταν οριακή φάση, αλλά είναι ήμασταν άτυχοι. Για αυτό υπάρχει το VAR. Θα ήταν ωραίο να μετρήσει και να είμαι ο σκόρερ που θα έφερνε ενα ρεκόρ για μένα στην Ευρώπη, αλλά δεν μέτρησε. Θα πάω την επόμενη Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσω να σκοράρω άλλο ένα γκολ εκεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News