Λαμία - Αρης: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (27/8)

Λαμία - Αρης: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (27/8)

Λαμία – Αρης: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (27/8): Λαμία και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο το τρίποντο της νίκης.

Η Λαμία έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και θέλει να τα πάει καλύτερα από την περσινή σεζόν.

Από την άλλη, ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την ήττα από τον ΟΦΗ.

Λαμία – Αρης: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (27/8)

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή 27/8 στις 19.15.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD.

Άρης: Στην πόρτα της εξόδου ο Πάλμα – Σέλτικ ή Σαουδική Αραβία ο προορισμός του

Παρελθόν και μάλιστα άμεσα αναμένεται να αποτελέσει από τον Άρη ο Λουίς Πάλμα, με την Σέλτικ αλλά και ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να περιμένουν την απάντησή του.
Η σκωτσέζικη ομάδα έχει καταθέσει πρόταση μεγαλύτερη των 4 εκατ. ευρώ, μπαίνοντας… σφήνα σε αυτή την Αράβων. Το σίγουρο είναι πως μόλις ολοκληρωθεί το σήριαλ αυτό, θα πρόκειται για την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του Άρη.

Ο Πάλμα είναι πλέον στην έξοδο από το Κλεάνθης Βικελίδης και εκτός απρόπτου δεν θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, μιας και απείχε από την χτεσινή (24/8) προπόνηση, δείγμα του γεγονότος ότι είναι εκτός ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News