Χαρτς - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ώρα κανάλι σήμερα (24/8)

Χαρτς - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ώρα κανάλι σήμερα (24/8)

Χαρτς – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ώρα κανάλι και τηλεοπτική μετάδοση, Πέμπτη σήμερα (24/8).

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την σκωτσέζικη χαρτς στα πλέι οφ του Κονφερενς λιγκ.

Ο δικέφαλος του Βορρά δεχει περιθώρια αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και το χειμώνα.

Από την άλλη η χαρτί είναι στα μέτρα του παοκ όμως είναι μια ομάδα σκληρή.

Χαρτς – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ώρα κανάλι σήμερα (24/8)

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 24/8 στις 21.45.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το novasports prime.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαμάτα κόντρα στη Χαρτς, μέσα οι Οζντόεφ και Νάσμπεργκ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το πρώτο ματς με τη Χαρτς στην Σκωτία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του σε αυτό το ματς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σαμάτα, αντίθετα κανονικά στην αποστολή είναι οι Οζντόεφ και Νάσμπεργκ, όπως και ο Τσιγγάρας.

Ο Σαμάτα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς στην Σκωτία για τα playoffs του Conference League.

Αντίθετα κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Νάσμπεργκ, όπως και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος όμως δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη βίζα του. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Φιλίπε Σοάρες που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπάμπα συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Τσιγγάρας, παρότι αντιμετωπίζει θλάση.

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί την Τετάρτη (23/08) στη Σκωτία στις 19:00 και μισή ώρα νωρίτερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με έναν εκ των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Χαρτς: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Τζίμας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News