ΟΦΗ - Άρης Live Streaming: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση

ΟΦΗ - Άρης Live Streaming: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση

ΟΦΗ – Άρης Live Streaming: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση. ΟΦΗ και Άρης θα μονομαχήσουν για την πρώτη αγωνιστική της Super league.

Οι δύο ομάδες θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί δείχνουν σε καλή κατάσταση ενώ από την πλευρά του ο Άρης είναι απογοητευμένος από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ο ΟΦΗ μπαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στη πρώτη μάχη και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Στον Άρη όπως προείπαμε το κλίμα δεν είναι καλό, ο αποκλεισμός πόνεσε πολύ την ομάδα καθώς άξιζε περισσότερο από την Ντιναμό Κιέβου την πρόκριση.

Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι η νίκη η οποία θα τους βοηθήσει να αφήσουν πίσω τους την κακή συνθήκη που έχει διαμορφωθεί.

ΟΦΗ – Άρης Live Streaming: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση

Το παιχνίδι θα προβληθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 20/8 στις 19:30.

Τερζής: “Ήμασταν καλύτεροι, η τύχη μάς γύρισε την πλάτη”

Ο Τόλης Τερζής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη παρά τον αποκλεισμό από την Ντινάμο Κιέβου, τονίζοντας πως οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι απέναντι στους Ουκρανούς και πλήρωσε το γεγόνος πως δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

Ο Άρης κρατούσε στα χέρια του για πολύ μεγάλο διάστημα την πρόκριση στα play offs του Conference League όμως το φινάλε τον βρήκε να φεύγει ηττημένος με 6-5 πέναλτι από την Ντινάμο Κιέβου και να αποχαιρετάει πρόωρα το ευρωπαϊκό όνειρο, γεγονός που σκόρπισε στενοχώρια στην κίτρινη οικογένεια.

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν και ο Τόλης Τερζής, με τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να θεωρεί πως η ομάδα του ήταν καλύτερη απέναντι στους Ουκρανούς και να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους, τονίζοντας πως πλήρωσαν κάποιες άτυχες στιγμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Τον αποκλεισμό του Άρη: “Ημασταν καλύτεροι αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Το ματς πήγαινε εκεί που θέλαμε. Ηταν στα μέτρα μας. Γνωρίζαμε και τί ομάδα είχαμε απέναντί μας. Ακόμα και στην παράταση κάναμε φάσεις. Ακόμα και όταν δεχθήκαμε την κόκκινη. Δυστυχώς όμως στα πέναλτι δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθειά τους και στα δύο παιχνίδια. Μία λάθος κάλυψη δεν το ακυρώνει. Ενα ευχαριστώ και στον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει”.

Τις προκλήσεις των Ουκρανών στο φινάλε της αναμέτρησης: “Εμείς είμαστε εδώ για να αποτρέπουμε τη βία, όχι να την παρακινούμε. Είναι ντροπή για τη Ντιναμό να κάνουν χειρονομίες προς τον κόσμο μας”.

Τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το ματς οι κίτρινοι: “Επειδή ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα πιέσει, πήγαμε τη μπάλα στον Μορόν και πήγαμε για τις δεύτερες μπάλες. Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά. Περάσαμε κάποιες πάσες. Δεν μας προβλημάτισε ο αντίπαλος. Η μόνη λάθος κάλυψη που έγινε ήταν στο 2-1. Σε όλες τις υπόλοιπες φάσεις τους σταματούσαμε”.

Τις απουσίες των Κουέστα και Μπράμπετς και τα κενά που καλείται να καλύψει ο Άρης: “Παίζαμε χωρίς τους δύο αρχηγούς μας. Ο Οντουμπάτζο πήγε καλά στα στόπερ. Ο Λευτέρης (σ.σ. Χουτεσιώτης) προσπάθησε για το καλύτερο. Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο τι ακριβώς χρειαζόμαστε. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Ημασταν άτυχοι με τον Μπράμπετς και τον Κουέστα. Είναι στυλοβάτες της ομάδας. Παρόλα αυτά οι παίκτες που έπαιξαν πήγαν αρκετά καλά. Τα έδωσαν όλα. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News