ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (20/8)

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (20/8)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική της Super League.

Οι ασπρόμαυροι προέρχονται από την δύσκολη πρόκριση επί της Χάιντουκ. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πολλοί αν δεν είδαν την αναμέτρηση με την Χάιντουκ θα έχουν την εντύπωση ότι οι ασπρόμαυροι πέρασαν εύκολα όμως συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει με την γνωστή του σκληρή αμυντική τακτική να εκμεταλλευτεί την κούραση που υπάρχει στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Τα παραπάνω δεδομένα μας οδηγούν στην σκέψη ότι θα δούμε μια κλειστή αναμέτρηση και μένει να δούμε αν αυτό θα επαληθευτεί.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση

Το παιχνίδι θα προβληθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 20/8 στις 20:00.

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η λίστα του Δικεφάλου για τα παιχνίδια με τη Χαρτς

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λίστα του για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι στη Χαρτς για τα playoffs του Europa Conference League, με τους Σάστρε και Νάσμπρεγκ να επιστρέφουν.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή του λίστα για τα παιχνίδια κόντρα στη Χαρτς (24/8, 21:45 – 31/8 20:30) στο πλαίσιο των playoffs του Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του 25 ποδοσφαιριστές, με τους Σάστρε και να Νάσμπρεγκ να επιστρέφουν.

Να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος έχει δικαίωμα μέχρι την Τετάρτη (23/8) το βράδυ, 24 ώρες πριν το πρώτο ματς με τη Χαρτς στη Σκωτία, να προβεί σε δύο αλλαγές.

Λίστα Α: Μπάμπα, Τάισον, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Νάρεϊ, Νάσμπεργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σάστρε, Σβαμπ, Ράφα Σοάρες, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β: Μπαλωμένος , Γκορντεζιάνι, Παναγιώτου, Τζίμας .

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News