ΟΦΗ - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/08)

Αναμέτρηση για γερά νεύρα μας υπόσχονται ΟΦΗ και Άρης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

ΟΦΗ - Αρης Live Streaming

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming | OFI – Aris Live Streaming: Αναμέτρηση για γερά νεύρα μας υπόσχονται ΟΦΗ και Άρης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League την Κυριακή (19:30). Οι δύο ομάδες θα πατήσουν το τερέν του «Γεντί Κουλέ» με κοινό στόχο να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το «δεξί».

Ο ΟΦΗ στο τελευταίο φιλικό που έδωσε μοίρασε υποσχέσεις. Οι Κρητικοί έμειναν στο 1-1 με την Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι στο πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας έλαβε ικανοποιητικά μηνύματα από τους παίκτες του και το θετικό είναι ότι υπήρξε θετική αντίδραση από την στιγμή που η Φιορεντίνα προηγήθηκε.

Με δεδομένο ότι το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ είδε τους παίκτες να στέκονται εξαιρετικά κόντρα στους Ιταλούς όλα δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν με την 11αδα της Φιορεντίνα τον Άρη. Έτσι φαβορί για το αρχικό σχήμα είναι οι Μανδάς, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Λάρσον, Θοράρινσον, Γκαγέγιος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ και Ντίκο.

Στον ΟΦΗ ανυπομονούν για την πρεμιέρα και η διοίκηση έστειλε το δικό της μήνυμα με ανάρτηση στα social media: «Η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στο σπίτι ματς πλησιάζει και δεν πρέπει να λείπει κανείς!». Aris Live Streaming

Καλείται να διαχειριστεί την απογοήτευση ο Άρης

Ο Άρης μέσα στο Ηράκλειο εκτός του ΟΦΗ θα κληθεί να νικήσει την κούραση και την απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός από την Ντιναμό Κιέβου. Οι Θεσσαλονικείς αποχαιρέτησαν το Conference League, αφού ήταν άστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στους Ουκρανούς. Μοιράιος στάθηκε ο Ουντουμπάτζο που αστόχησε από την άσπρη βούλα με αποτέλεσμα ο Άρης για μια ακόμη χρονιά να πει πρόωρα «αντίο» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως είναι φυσικό στον Άρη καλούνται να κοιτάξουν μπροστά και θέλουν να επουλώσουν την πληγή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού με νίκη στην πρεμιέρα της Super League. «Είναι άδικο αυτό που έγινε με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε καλύτερα κα αξίζαμε την πρόκριση. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ», υποστήριξε ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής.

Από το απουσιολόγιο αναμένεται να βγει ο Κουέστα, αφού αυξήθηκαν οι πιθανότητα να παίξει βασικός, ενώ ο Μπράμπετς δύσκολα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι 3 από τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας στη Super League έχουν σταματήσει στην ισοπαλία!

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming: Στάθηκε στην ατυχία ο Τερζής

Ο τεχνικός του Άρη, Τόλης Τερζής, μετά τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου στάθηκε στον προκλητικό πανηγυρισμό του τερματοφύλακα των Ουκρανών και την ατυχία της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είναι άσχημο και άδικο αυτό που έγινε σήμερα. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Μια λάθος κάλυψη και ήρθε το γκολ στο 85’ ενώ το παιχνίδι πήγαινε εκεί που θέλαμε. Ξέραμε ποιότητα του αντιπάλου αλλά είχαμε τον τρόπο και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε κάνοντας ευκαιρίες και ελέγχοντας τον ρυθμό. Και στην παράταση θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει καθώς είχαμε όλες τις ευκαιρίες.

Δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα αλλά συνεχίσαμε. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Μια λάθος κάλυψη δεν διαγράφει την προσπάθεια που κάναμε και στα δύο παιχνίδια. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν κοντά μας αλλά και κάτι ακόμη. Εμείς είμαστε εδώ για να αποτρέπουμε τη βία και όχι να την παρακινούμε.

Είναι ντροπή για έναν τεράστιο σύλλογο με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στους αντιπάλους φιλάθλους και να κάνουν χειρονομίες. Δεν έχεις καμιά δουλειά να πας και να κάνεις χειρονομίες και μπράβο στους οπαδούς μας που κρατήθηκαν. Είμαστε μια ομάδα που στεκόμαστε έμπρακτα κατά της βίας και προσπαθούμε να την αποτρέπουμε. Ντροπή γι’ αυτό που έγινε».

Τερζής: «Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο για μεταγραφές»

Για το πρόβλημα που είχε η ομάδα του με τις μπαλιές των Ουκρανών στην πλάτη της άμυνας: «Στα πρώτα είκοσι λεπτά, επειδή ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση δεν παίξαμε την μπάλα αλλά προσπαθήσαμε να τη μεταφέρουμε κατευθείαν στον Μορόν. Στη συνέχεια κοιτάξαμε να διεκδικήσουμε το γκολ. Πέρασαν μερικές πάσες αλλά δεν μας προβλημάτισαν. Μόνο στο 85’ δεν έγινε, στις υπόλοιπες είχαμε κάλυψη. Εκεί είχαμε αργή αντίδραση». Ρωτήθηκε για την αλλαγή του Βλάντιμιρ Νταρίντα και απάντησε ότι… «ο Νταρίντα ζήτησε αλλαγή. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια είδα κατεβασμένα κεφάλια και είπα στα παιδιά ότι είναι άδικο αυτό που έγινε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Τις κινήσεις ενίσχυσης που είναι απαραίτητο να γίνουν: «Σήμερα παίξαμε χωρίς τους αρχηγούς μας. Την απουσία του Μπράμπετς προσπάθησε να την καλύψει ο Οντουμπάτζο και τα πήγε καλά. Ο Λευτέρης προσπάθησε για το καλύτερο γι’ αυτή του Κουέστα. Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο γι’ αυτά που χρειάζεται να κάνουμε κι έχουμε ένα πλάνο για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Μπράμπετς και Κουέστα είναι οι στυλοβάτες της ομάδας. Παρόλο αυτά τα παιδιά που έπαιξαν τα παιχνίδια με τη Ντινάμο προσπάθησαν και τα έδωσαν όλα. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις σε κάποιες θέσεις και θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε». ΟΦΗ Live Streaming

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming: Νέος αντιπρόεδρος ο Μπούσης

Ο Δημήτρης Μπούσης εντάσσεται στη διοίκηση του ΟΦΗ και μάλιστα θα έχει τον ρόλο του αντιπροέδρου στη ΠΑΕ. Δυναμικά μπαίνει στα διοικητικά της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Δημήτρης Μπούσης, γιος του μεγαλομετόχου, καθώς αναλαμβάνει το πόστο του αντιπροέδρου.

Ο ίδιος αποκάλυψε τον νέο του ρόλο στον ομάδα με ανάρτηση στα social media, συνοδεύοντας την με μήνυμα που αναφέρει «Αποτελεί τιμή για μένα ο ρόλος του αντιπροέδρου σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Μόνο ΟΦΗ».

Παράλληλα, ο ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Άρη. Διαβάστε τι αναφέρει.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας ONLINE, μέσα από το www.oficretefc.com στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και την ιστοσελίδα της Ticketmaster, ότι ως σημείο παραλαβής θα πρέπει να επιλέξουν το OFI Crete FC Official Store στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9) προκειμένου να μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριό τους έγκαιρα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (20/8) με τον Άρη.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια διαρκείας. Η διαδικασία έκδοσης θα σταματήσει στις 00:01 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (20/8) και θα συνεχιστεί από τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας (21/8)»

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr