ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming | Olympiacos – Slovan

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς στον 3ο προκριματικό του Champions League, εφόσον επιθυμεί να αποφύγει τα χειρότερα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Φάληρο την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην πρώτη μονομαχία για τα playoffs του Europa League (22:00, 19/08).

Η κατώτερη του μετρίου παρουσία στο Ράζγκαρντ πριν από μία εβδομάδα, προκάλεσε μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας και αναταράξεις στις σχέσεις διοίκησης-αποδυτηρίων.

Οι Σεμέδο- Χασάν απομονώθηκαν και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. Αντιθέτως, στην αποστολή για πρώτη φορά μπήκε ο νεοφερμένος Ονιεκούρου, ενώ αποκτήθηκε ο Ρόνι Λόπες (εξτρέμ, Σεβίλλη).Panathinaikos Live Streaming

Ολυμπιακός Προκριματικά Europa League

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε το κομμάτι της ευθύνης που του αναλογεί, αφού οι πειραματισμοί με τρία στόπερ δεν απέδωσαν. Μάλιστα, βάσει των διαφοροποιήσεων που υπάρχουν στο ρόστερ, δύσκολα θα δούμε κάτι ανάλογο στα επόμενα ματς, με το 4-2-3-1 να είναι επικρατέστερο, με δίδυμο στα στόπερ Παπασταθόπουλο-Μάρκοβιτς. Θυμίζουμε ότι είναι τιμωρημένος ο Ουσεϊνού Μπα, που αποβλήθηκε στην Βουλγαρία.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έρχεται και αυτή από αποκλεισμό στο Champions League. Οι πρωταθλητές Σλοβακίας έμειναν εκτός από την Γιουνγκ Μπόις (2-3, 0-0) στον δεύτερο γύρο, ενώ στο Europa League είχαν εύκολο έργο κόντρα στην Λίνκολν από το Γιβραλτάρ στην προηγούμενη φάση (3-1, 1-1).

Olympiacos – Slovan Bratislava Πλέι οφς Γιουρόπα Λιγκ

Το σύνολο του Βλάντιμιρ Βάις υπερτερεί σε αγωνιστικό ρυθμό του Ολυμπιακού, καθώς η αναμέτρηση της Πέμπτης θα είναι η 9η επίσημη στην νέα αγωνιστική περίοδο. Μέχρι στιγμής, αριθμεί 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, κρατώντας το μηδέν πίσω μόλις σε τρεις περιπτώσεις.

Όσον αφορά την παράδοση, αυτή είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων στην Ευρώπη μέτρησε δύο νίκες και πήρε την πρόκριση (3ος προκριματικός Champions League 2009).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live τα προκριματικά του Europa League

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News