ΠΑΟΚ – ΡΙΕΚΑ Live Streaming | PAOK – Rijeka

Ιωνικος – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΡΙΕΚΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΡΙΕΚΑ Live Streaming:

Το τελευταίο εμπόδιο για την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης. Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την Ριέκα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs της διοργάνωσης (19/08, 21:00).

O Κυπελλούχος Ελλάδας δεν έπεισε στον απόλυτο βαθμό με τις εμφανίσεις του στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς κόντρα στην Μποέμιαν (2-0, 1-2). Αμυντικά εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, με την έλλειψη συνοχής να οδηγεί σε λάθη, όπως αυτό των τελευταίων λεπτών απέναντι στους Ιρλανδούς που παραλίγο να κοστίσει.

Πάντως, ενόψει της πρώτης μονομαχίας με τους Κροάτες, μια αλλαγή θεωρείται δεδομένη για τον Ρουμάνο τεχνικό. Πρόκειται για τον τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι κατά πάσα πιθανότητα να παίρνει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης. Στις υπόλοιπες θέσεις, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δεν έχει δείξει κάποια ξεκάθαρη πρόθεση αλλαγής.. Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΡΙΕΚΑ Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ

Η Ριέκα είναι σαφώς σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει παιχνίδια στα πόδια της από τα μέσα Ιουλίου, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Στην πρώτη μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία κόντρα σε Γκζίρα και Χιμπέρνιαν. Στην εγχώρια λίγκα, μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών βρίσκεται στην 5η θέση με 7 βαθμούς (2-1-1) και προέρχεται από ήττα (1-0 Όσιγιεκ).

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αυτή είναι η πρώτη σύγκρουσή τους. Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν δύο φορές Κροάτες, με απολογισμό  3 νίκες και 1 ήττα. Στον αντίποδα, η Ριέκα δεν έχει καθόλου ευχάριστες αναμνήσεις στους αγώνες με ομάδες από την χώρα μας, καθώς σε τέσσερις περιπτώσεις δεν κέρδισε καμία (0-1-3).

ΠΑΟΚ – ΡΙΕΚΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΡΙΕΚΑ

ΠΑΟΚ – ΡΙΕΚΑ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live τα προκριματικά του Europa Conference League

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News