ΑΕΚ Παναιτωλικος Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

ΑΕΚ Παναιτωλικος Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

ΑΕΚ Παναιτωλικος Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

ΑΕΚ Παναιτωλικος Live Streaming: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Superleague.

Με το… αριστερό ξεκίνησε να κοουτσάρει στον πάγκο της Ένωσης ο Μανόλο Χιμένεθ, διότι η ομάδα του δέχθηκε τρία γκολ από τον Ολυμπιακό και δεν ενθουσίασε συνολικά με την εμφάνισή της.

Η ΑΕΚ έχει χάσει αρκετό έδαφος στη μάχη για το Πρωτάθλημα και θέλει να ανακάμψει απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οι Αγρινιώτες με τη σειρά τους, προέρχονται από μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 2-1.

Μήνυμα σε όλους έστειλε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, μέσω των δηλώσεων του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι όποιος λειτουργεί εγωιστικά θα μένει εκτός ομάδας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την στήριξη του στον Τσιντώτα.

ΑΕΚ Παναιτωλικος Live Streaming: Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA

Για τη νοοτροπία που υπάρχει: «Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ και όχι ο καθένας μόνος του… Θέλω στο γήπεδο να εμφανιστεί ένα γκρουπ παικτών που λειτουργούν όλοι μαζί, όπως και στις τρεις προηγούμενες θητείες μου, κάτι που μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει. Αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Η νίκη θα έρθει αν βγάλουμε πίστη στο γήπεδο και τη διεκδικήσουμε κόντρα σε μια οργανωμένη ομάδα με γρήγορους παίκτες».

Για το θέμα του τερματοφύλακα και τον Τσιντώτα: «Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και τη στήριξή μου, αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε και να πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία».

ΑΕΚ Παναιτωλικος Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι

shorturl.at/fqHNW

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News