Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming | Δείτε ζωντανά

Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming | Δείτε ζωντανά

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Δείτε ζωντανά

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Δείτε ζωντανά: Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά είναι το «κλάσικο» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι με τη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Γρανάδα στο γήπεδο της Τούμπας. Στο πρωτάθλημα δείχνει την απαραίτητη συνέπεια ο «Δικέφαλος του Βορρά», τελευταία επιτυχία το 2-0 επί του Αστέρα με παίκτη λιγότερο.

Ο δε Άρης, προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο , και παρά το γεγονός πως έμεινε με δέκα παίκτες και πίσω στο σκορ με 2-0, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να δραπετεύσει έστω και με την ισοπαλία.

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στη Nova ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε πως αυτά τα ντέρμπι κρίνονται από το πόσο έτοιμος είσαι σωματικά και ψυχολογικά, ενώ υποστήριξε πως οι οι παίκτες θέλουν να παίζουν τέτοια μεγάλα παιχνίδια.

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά και γενικώς είμαστε καλά σε αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό φάνηκε την περασμένη εβδομάδα», είπε αρχικά.

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming

Για τις απουσίες του Άρη: «Δεδομένη είναι η απουσία του Λίντσεϊ Ροζ. Ο Σάκιτς είναι σε καλύτερη κατάσταση. Θα αξιολογηθεί μέχρι την Κυριακή και αναλόγως θα αποφασίσουμε».

Για τις ιδιαιτερότητες αυτών των αγώνων: «Ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης των ομάδων, το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Είχα την τύχη να το ζήσω και ως ποδοσφαιριστής, να νιώσει την ιδιαιτερότητά του. Πλέον βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω της έλλειψης του κόσμου γιατί αυτός δίνει την ώθηση στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θεωρώ ότι δουλέψαμε καλά με σκοπό να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για την αντίδραση της ομάδας του στο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο: «Βοήθησε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο στράβωσε αλλά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Βγάλαμε διάθεση, είχαμε αντίδραση και για μένα ο βαθμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Σχετικά με την πολυφωνία που έχει ο Άρης στην επίθεση καθώς διαθέτει αρκετούς σκόρερ: «Είναι σημαντικό να έχεις αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Φαίνεται ότι (πλέον) βρίσκουμε το γκολ και η ομάδα δεν έχει επιθετικό πρόβλημα».

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι: «Στη διάθεση που θα έχει η κάθε ομάδα και στο πόσο έτοιμος θα είσαι σωματικά και ψυχολογικά. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη γιατί ο αντίπαλος έχει την ποιότητα και δεν θα τα συγχωρέσει».

Για τις διαδοχικές νίκες του ΠΑΟΚ επί ημερών Πάμπλο Γκαρσία: «Και ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή ψυχολογία με τα θετικά αποτελέσματα. Επαναλαμβάνω ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση, αλλά όλα κρίνονται από την ετοιμότητα των παικτών. Οι παίκτες πάντα θέλουν τα μεγάλα παιχνίδια». 

Για το αν είπε κάτι επιπλέον στους παίκτες του: «Όχι, γιατί δεν θέλω να τους αγχώσω. Δουλεύουμε όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα κι έχουμε στη διάθεσή μας χρόνο για να μιλήσουμε εξειδικευμένα».

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

shorturl.at/jrxz7

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News