Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος εντός της εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ και η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ένα σημαντικό τεστ… δύναμης για αμφότερες.

Ο Άρης θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (2-2 εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από ένα σπουδαίο «διπλό» στη Λάρισα απέναντι στην τοπική ομάδα με σκορ 1-3!

Ο Άκης Μάντζιος έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους «κίτρινους» κόντρα στους Αρκάδες, ενώ δεν υπολογίζει πέντε παίκτες που έχουν κορωνοϊό και τον Ροζ που δηλώθηκε σε αυτό το ματς να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Ο Άρης, λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, με τους Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήση και Σάκιτς να είναι στα μετόπισθεν. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Ματίγια και ο Τζέγκο, με τον Γκάμα και τον Γκασία στα πλάγια. Ο Σίλβα θα είναι σε ελεύθερο ρόλο και ο Λόπεθ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Με απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Κι αυτό γιατί, λίγο πριν το τέλος του προγράμματος των Αρκάδων, ο Λουίς Φερνάντεθ, καθώς ένιωσε μια ενόχληση στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού με αποτέλεσμα να «κοπεί» αναγκαστικά από τον Μίλαν Ράσταβατς!

Αντιθέτως, στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνο, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Τίλικα, Μπ. Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ορόσκο, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες και Κρέσπι.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotvs.me/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News