Ολυμπιακος - Απολλων Σμυρνης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Ολυμπιακος - Απολλων Σμυρνης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Ολυμπιακος – Απολλων Σμυρνης Live Streaming:

Ολυμπιακος – Απολλων Σμυρνης Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague και ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Άρη.

Το νεοφώτιστο Απόλλωνα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μεσοβδόμαδα λύγισε στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο με 2-0 για το UEFA Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν όρθιοι στην Πορτογαλία, αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν «κάτι» απέναντι στους… Δράκους.

Τα βλέμματα έχουν στραφεί στις εγχώριες υποχρεώσεις και το πρωτάθλημα, εκεί όπου είναι αήττητοι έως τώρα και θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω την αναμέτρηση με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αύριο (31/10, 15:00 ΣΠΟΡ FM 94,6) αντιμετωπίζει για την Σούπερ Λίγκα τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ολυμπιακος – Απολλων Σμυρνης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Ο Πέδρος Μαρτίνς, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη στην Nova και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι με τους «δράκους», στηρίζοντας πλήρως τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για το λάθος του, που κόστισε το 1-0 στο παιχνίδι της Τρίτης. «Δεν μπορείς να κάνεις τόσο σημαντικά λάθη γιατί τα πληρώνεις.

Είμαστε στεναχωρημένοι, ήταν αρνητική βραδιά αλλά δείξαμε προσωπικότητα και παίξαμε με την ψυχή μας. Τα δώσαμε όλα σε ένα δύσκολο γήπεδο κόντρα σε μια καλή ομάδα αλλά μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να το ξεχάσουμε και με αυτοπεποίθηση να προσχωρήσουμε μπροστά.

Χάσαμε όλοι μαζί. Την ευθύνη την έχω εγώ. Ο Μπουχαλάκης έκανε λάθος αλλά είναι η προσωποποίηση του παίκτη του Ολυμπιακού. Παίζει με την ψυχή του και αποτελεί έναν από τους εμβληματικούς παίκτες της ομάδας», ήταν τα αρχικά λόγια του Πορτογάλου προπονητή.

Μιλώντας για την ψυχολογία του Μπουχαλάκη, επεσήμανε: «Θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια όλων μας Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος με τεράστια προσωπικότητα και θα σταθεί στο ύψος του σαν επαγγελματίας. Θα είμαστε όλοι δίπλα του».

Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News