Παναθηναϊκός - Βόλος Live Streaming | Superleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Βόλος Live Streaming

Παναθηναϊκός – Βόλος Live Streaming | Panathinaikos – Volos Live Streaming

Παναθηναϊκός – Βόλος Live Streaming: Παναθηναϊκός εναντίον Βόλου σήμερα στο ΟΑΚΑ. Σέντρα του αγώνα στις 20:30.

Ώρα για νίκες! Με το μυαλό στους βαθμούς της νίκης και μόνο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (24/10, 20:30).

Κεφάλαιο Μπόλονι

Ο έμπειρος Λάσλο Μπόλονι ανέλαβε τις τύχες της ομάδας. Αυτή αναμένεται να βγάλει αντίδραση από σήμερα κιόλας. Με αλλαγμένη τη ψυχολογία και την αύρα του πολύπειρου Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έριξε όλο το βάρος στη ψυχολογία τις προηγούμενες μέρες, ο Παναθηναικός ετοιμάζεται να κάνει σεφτέ στις νίκες και να ξεκινήσει μια ανοδική πορεία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί το 4-4-2 που παρατάχθηκε το τριφύλλι στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Με τον Πούγγουρα αντί του Βέλεθ και ίσως τον Αιτόρ αντί του Μπουζούκη. Οι πράσινοι είναι διαβασμένοι σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο των φιλοξενούμενων. Θέλουν να μην επιτρέψουν στον Βόλο να πιστέψει στο αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο άλλωστε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για τον Παναθηναϊκό, που μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ωστόσο, έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό που αναβλήθηκε με τον Απόλλωνα. Στους πράσινους υπάρχει πίστη, ότι αυτή τη φορά οι ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα θα γίνουν γκολ και θα έρθει η νίκη!

Παναθηναϊκός – Βόλος Live Streaming

Στον αντίποδα οι Θεσσαλοί έρχονται στο ΟΑΚΑ απαλλαγμένοι από το άγχος, καθώς φιγουράρουν στη 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, με τρείς νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα. Ο Βόλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χοσέ Περέα, που παίζει δανεικός από τον Παναθηναϊκό και υπάρχει σχετικός όρος για τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Η προϊστορία των δύο ομάδων περιορίζεται στη περσινή σεζόν που ήταν η παρθενική για την ομάδα της Μαγνησίας στη πρώτη κατηγορία. Στον Βόλο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, ενώ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 και είναι δεδομένο ότι και αυτή τη φορά αν του βγει το παιχνίδι θα κυνηγήσει τα γκολ για να φτιάξει την ψυχολογία του…

Παναθηναϊκός – Βόλος στοίχημα

H Superleague απασχολεί κατά κόρον τις στοιχηματικές στην Ελλάδα. Στην κατηγορία αυτή συναντάμε πλήθος από ειδικά στοιχήματα για την πορεία των ομάδων. Παράλληλα, παίζουν και πολλά στοιχήματα για παίκτες, αλλά και διαιτητές. 

Στην προκειμένη, στο Παναθηναϊκός – Βόλος, οι μπουκ βλέπουν ως φαβορί τους «πράσινους» (Δείτε τις αποδόσεις). Γενικά, από τις αποδόσεις προκύπτει ένα ματς που δε θα έχει υψηλό σκορ, αλλά θα μείνει σε λογικά επίπεδα. 

Panathinaikos – Volos Live Streaming | Links

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News