ΠΑΟΚ - Ομόνοια Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

ΠΑΟΚ - Ομόνοια Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι | Ωρα

ΠΑΟΚ – Ομόνοια Live Streaming:

ΠΑΟΚ – Ομόνοια Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ομόνοια για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Κύπριους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά την καλή εμφάνιση και την ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, αναζητεί τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Ομόνοια.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Κρέσπο, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά, η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζη, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη, Τσόλακ και Κούτσια.

ΠΑΟΚ – Ομόνοια Live Streaming  | Φερέιρα: «Θέλουμε καλή πορεία στο Europa League»

Την φιλοδοξία του ΠΑΟΚ να μη μείνει στη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, αλλά να προχωρήσει, υπογράμμισε ενόψει Ομόνοιας ο Άμπελ Φερέιρα. 

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο του Europa League εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα.

Ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια ο Πορτογάλος δήλωσε «σκασμένος» που η ομάδα του δεν πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά έδωσε το σύνθημα για νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στους Κύπριους.

Εξάλλου, τόνισε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν θέλει να μείνει στη συμμετοχή στη διοργάνωση, αλλά να κάνει μια καλή πορεία στη διοργάνωση.

ΠΑΟΚ – Ομόνοια Live Streaming: Αναλυτικά όσα είπε ο Φερέιρα

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Καταλαβαίνω πάνω απ’ όλους ότι ζούμε για το αποτέλεσμα και δεν κερδίσαμε. Βλέπουμε στο παιχνίδι ότι πέντε λεπτά πριν το τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε και στο τέλος μας έμεινε η αίσθηση το πώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο ως μια επιστήμη με στατιστικά, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν ένα αποτέλεσμα, αλλά έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα και την αγωνιστικότητα των παικτών μου με την ΑΕΚ. Αυτό που πάντα προσπαθώ να κάνω και μου αρέσει να κάνω είναι να βλέπω ομάδες με ξεκάθαρο πλάνο και ταυτότητα. Είτε παίζει με τρεις πίσω, είτε με τέσσερις.

Κάποιοι το ονομάζουν προβλεψιμότητα, αλλά εγώ το βλέπω ως μια βάση που ο προπονητής δημιουργεί και μπορεί να κάνει μικρές αλλαγές σε πρόσωπα. Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή αυξάνει τις πιθανότητες του να κερδίσει τους αγώνες που παίζει.

Μια αντίστοιχη ομάδα με ταυτότητα είναι και η Ομόνοια. Αμυντικά παίζει 4-4-2 και επιθετικά 3-4-3, μια ομάδα σφιχτή που είδαμε ότι δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και μάλιστα το πρώτο μπήκε με πέναλτι. Στο δεύτερο κράτησε το μηδέν και θα μπορούσε να σκοράρει.

Έχουμε μια εικόνα της ομάδας που αντιμετωπίζουμε αύριο, ωστόσο εμείς έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο και δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στην συμμετοχή. Θέλουμε να πετύχουμε, γιατί αυτό θα δώσει πιο μεγάλη αξία σε όλους και ο σύλλογος μόνος κέρδος μπορεί να έχει από μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Θέλουμε μια καλή πορεία στην διοργάνωση και αύριο θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και έχουμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Πρέπει να έχουμε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας για να εκμεταλλευτούμε τα αμυντικά κενά του αντιπάλου και να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες που θα φτιάξουμε σε γκολ που μας έλειψε πολύ στα τελευταία παιχνίδια».

ΠΑΟΚ – Ομόνοια Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News