Ομόνοια - Ολυμπιακός Live Streaming: Omonoia - Olympiacos | Κανάλι

Ομόνοια - Ολυμπιακός Live Streaming: Omonoia - Olympiacos | Κανάλι

Ομόνοια – Ολυμπιακός Live Streaming

Ομόνοια – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός θέλει μια καλή εμφάνιση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για να σιγουρέψει την απόκτηση του χρυσοφόρου εισιτηρίου για τους ομίλους του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν με νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, τελευταίο τους «θύμα» ο Παναιτωλικός (2-0). Δεν ενθουσιάζουν για την ώρα με το ποδόσφαιρο που παίζουν, ωστόσο, είναι αποτελεσματικοί, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν δέχονται και γκολ.

Η ομάδα του Πειραιά προκρίνεται με οποιαδήποτε, εννοείται, νίκη, με οποιαδήποτε ισοπαλία, ακόμη και με ήττα 1-0, 2-1, 3-1 κ.ο.κ. Το «μαξιλαράκι» 2-0 δεν πρέπει να χαλαρώσει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, διότι ο αντίπαλος έχει κάνει ήδη την έκπληξη στα προκριματικά του Champions League και δεν πρόκειται να ρίξει εύκολα λευκή πετσέτα.

Από την άλλη μεριά, οι Κύπριοι δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω, αφού είναι στοίχημα… ζωής για τους ίδιους να συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το μήνυμά του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του έστειλε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ με δηλώσεις στο Olympiacos TV.

«Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ όμορφο βήμα για μένα στην καριέρα μου το να είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα να επιλέξω τον Ολυμπιακό. Δεν παραιτούμε ποτέ, τρέχω πολύ στη δεξιά πλευρά πάνω κάτω κι ελπίζω να δώσω πολλές ασίστ στους επιθετικούς μας. Αυτές είναι οι κύριες δυνάμεις μου

», τόνισε ο Τυνήσιος μπακ, ο οποίος νωρίτερα ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Απευθυνόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και όπως είπα ανυπομονώ να σας ακούσω να γιορτάσω μαζί σας και ναι: “We rule this land”».

Ομόνοια – Ολυμπιακός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News