Ολυμπιακός - Ομόνοια Live Streaming: Olympiacos - Omonoia

Ολυμπιακός - Ομόνοια Live Streaming: Olympiacos - Omonoia | Κανάλι

Ολυμπιακός – Ομόνοια Live Streaming

Ολυμπιακός – Ομόνοια Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ομόνοια στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην μπλέξει στη ρεβάνς της Κύπρου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης (3-0) θέλει να δει από τους παίκτες του μια αντίστοιχη εμφάνιση κόντρα στους Κύπριους για να εξασφαλίσει το χρυσό εισιτήριο για τους κερδοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την άλλη, η Ομόνοια είναι η ομάδα – έκπληξη έως τώρα στα προκριματικά του Champions League αφήνοντας εκτός τον Ερυθρό Αστέρα στα… πέναλτι, μια ομάδα που συμμετείχε πέρυσι στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός – Ομόνοια Live Streaming | Μπεργκ: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι πολύ καλή ομάδα»

Την πίστη του για πρόκριση της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος εκθείασε τους Πειραιώτες.

Τη «μάχη» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League προσέγγισε από τη δική του οπτική γωνία ο Χένινγκ Μπεργκ.

O 51χρονος τεχνικός χαρακτήρισε σπουδαίο το γεγονός ότι έφτασε μέχρι εδώ η ομάδα της Κύπρου και επεσήμανε ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Είναι πολύ καλή ομάδα», σχολίασε ο Νορβηγός προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την παρουσία της Ομόνοιας στα play off και τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ.

Έχουμε εγγυημένη την θέση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα θα παίξουμε για τα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Είχε πετυχημένη η πορεία πέρσι στην Ευρώπη, απέκλεισε την Άρσεναλ και είναι μια κορυφαίου επιπέδου ομάδα. Είναι σπουδαίο που είμαστε εδώ, θα κάνουμε τα πάντα».

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: «Έχω στο μυαλό μου την εντεκάδα. Εχουμε ανταγωνισμό στην ομάδα, παίκτες σε κοντινό επίπεδο μεταξύ τους. Αύριο θα δούμε πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα».

Για το αν θα ήταν καλύτερα για την Ομόνοια αν ήταν μονός ο αγώνας: «Θα παίξουμε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Λένε ότι τα μονά παιχνίδια ευνοούν τα αουτσάιντερ. Στην δεδομένη περίπτωση ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί όμως είναι εντάξει για εμάς.

Θα είναι καλό που θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας και να παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Αλλά προς το παρόν σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι».

Ολυμπιακός – Ομόνοια Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News