Άρης - Βόλος Live Streaming: Ζωντανά το φιλικό | Κανάλι

Άρης - Βόλος Live Streaming: Ζωντανά το φιλικό | Κανάλι

Άρης – Βόλος Live Streaming: Μετά την πετυχημένη (όχι σε αποτέλεσμα, αλλά σε ουσία) εξόρμηση του Άρη στο εξωτερικό για το φιλικό με την Σάλκε, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα υποδεχτεί τον ΝΠΣ Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης» (Novasports 2 HD, 19:00).

Φορτσάρει λίγο πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Άρης, ο οποίος θέλει να πάρει μια νίκη ψυχολογίας κόντρα στη θεσσαλική ομάδα.

Βέβαια, προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa, αφού το εμπόδιο της Κόλος Κοβαλίβκα είναι εφικτό να διαπεραστεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος θέλει να τεστάρει και κείνος με τη σειρά του τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ομάδα… πλέι οφ, αλλά και να δοκιμάσει και τα νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Πέρυσι, οι δύο ομάδες πήραν από τρεις βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια προστατεύοντας παράλληλα και τις έδρες τους. Ο Βόλος νίκησε 1-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ ο Άρης πήρε στο β γύρο με μια εξαιρετική εμφάνιση το… αίμα του πίσω με τέσσερα γκολ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19:00 τηλεοπτικά από το Novasports2HD, την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τελευταία φορά που ο Άρης είχε συμμετάσχει στους ομίλους του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν ξανά στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, βοηθώντας παράλληλα και το ελληνικό ποδόσφαιρο να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για την κατάταξη της UEFA.

Για αυτό το λόγο μετά το διήμερο κληρώσεων στη Νιόν, όπου οι «κίτρινοι» έμαθαν πως θα παίξουν με την ουκρανική Κόλος και στη συνέχεια τη Ριέκα, θα τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Στον Άρη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον βασικό κορμό παικτών, αλλά οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Απομένουν κάποιες προσθήκες για να «κλειδώσει» το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του ο Μίχαελ Ένινγκ. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άλλες τέσσερις προσθήκες, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτή την κατηγορία η ξεχωριστή περίπτωση του Ματέο Γκαρσία.

Οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν για τερματοφύλακα, στόπερ και έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή.

Άρης – Βόλος Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

https://olympiakos-livetv.gr/live-streaming.php

http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

https://www.novasports.gr/web-tv/podosfairo/video/1808362/aris—-bolos-

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News