Άρης - Σάλκε Live Streaming | Ζωντανά το φιλικό

Άρης - Σάλκε Live Streaming

Άρης – Σάλκε Live Streaming

Άρης – Σάλκε Live Streaming: Πάρα πολύ δυνατό τεστ για τον Άρη, ο οποίος αντιμετωπίζει (28/8, 14:00) τη Σάλκε επί αυστριακού εδάφους…

Από την Πέμπτη 27/8 ο Άρης ταξίδεψε στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, μέσω Γερμανίας. Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται εκεί για προετοιμασία. Εκεί θα δώσει και κάποια δυνατά φιλικά, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. 

Σε γήπεδο της περιοχής θα γίνει ο αγώνας στις 14:00, ώρα Ελλάδος. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Σάλκε παραχώρησε στους Θεσσαλονικείς γήπεδο, για να προπονηθούν. Κανονικά στο ματς αναμένονται οι Μπερτόλιο, Ματίγια και Ντάτκοβιτς.

Στην εποχή του κορονοϊού!

Όντας στην εποχή του κορονοϊού και υπό το φόβο μιας νέας ραγδαίας εξάπλωσης, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα. Προτού πετάξει για το εξωτερικό, η αποστολή του Άρη υπεβληθή σε τεστ. Όλα βγήκαν αρνητικά και άναψε το «πράσινο» φως για τη μετάβαση της ομάδας στη Γερμανία και μετέπειτα στην Αυστρία.

Υπενθυμίζεται πως στη Σάλκε υπήρχε κρούσμα κορονοϊού. Δεν ήταν άλλος από το Αλεσάντρ Σεπφ ο παίκτης που μολύνθηκε. Παρόλα αυτά ο άσος των Γερμανών ήταν σε περιορισμό στο Λάγκεφελντ της Αυστρίας. Παράλληλα, λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του ιού.

Για το 3Χ3 ο Άρης κόντρα στη Σάλκε

Το σημερινό είναι το τρίτο φιλικό προετοιμασίας του Άρη. Μετά το 4-0 επί της Αγίας Μαρίνας, η ομάδα του Ένινγκ επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0. Το καθοριστικό γκολ το πέτυχε ο Μπρούνο Γκάμα, ευστοχώντας από τα 11 βήματα σε εκτέλεση πέναλτι.

Άρης – Σάλκε στοίχημα

Με τον Άρη στις αρχές της προετοιμασίας του και τη Σάλκε στα τελειώματα, το φαβορί για τους μπουκ είναι ξεκάθαρο. Οι στοιχηματικές βλέπουν σχετικά εύκολη επικράτηση των «βασιλικών μπλε». Παράλληλα, ως οριακό φαβορί παρουσιάζεται το ενδεχόμενο να μπουν 3 ή περισσότερα γκολ.

Τηλεοπτική μετάδοση στο Άρης – Σάλκε

Κανονικά θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση στο Άρης – Σάλκε. Ο φιλικός αγώνας θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Συγκεκριμένα, στις 14:00 θα προβληθεί από το Novasports 1HD. Σε μαγνητοσκόπηση το ματς θα παίξει στο Novasports 2HD, στις 22:00 το βράδυ.

Άρης – Σάλκε Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

Οι μεγαλύτεροι αγώνες σε Live Streaming*

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News