ΑΕΚ - Ατρόμητος Live Streaming: Live Ζωντανά το φιλικό

ΑΕΚ - Ατρόμητος Live Streaming: Ζωντανά το φιλικό | AEK - Atromitos

ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:00) στο πρώτο της φιλικό που αποτελεί και πρόβα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο και… τελευταίο της φιλικό εν όψει του τελικού Κυπέλλου της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό δίνει απόψε η ΑΕΚ υποδεχόμενη τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:00, Novasports 1).

Ο Μάσιμο Καρέρα αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο τεστ ως πρόβα τελικού, αλλά μένει να φανεί τι θα θελήσει να δείξει ή ενδεχομένως και να κρύψει από τους «ερυθρόλευκους» σε επίπεδο προσώπων ή αγωνιστικών πλάνων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ιταλός προπονητής προσανατολίζεται σε σχήμα με τριάδα στην άμυνα και μάλιστα σκοπεύει να δοκιμάσει τον Ζίγκα Λάτσι, τον οποίο πιστεύει πολύ. Πάντως ακόμη και η δοκιμή ενός 3-5-2 είναι αμφίβολη, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι χθες δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και ο Νασίμ Χνιντ δεν αναμένεται να παίξει απόψε, οπότε οι επιλογές για τα μετόπισθεν είναι περιορισμένες.

ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming: Ζωντανά το φιλικό

Ένα ακόμη ζητούμενο είναι η χρησιμοποίηση ή όχι του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της ομάδας είχε ένα σφίξιμο στο πόδι τις προηγούμενες μέρες και μέχρι χθες έκανε ατομικό, ενώ φυσικά υπάρχει σε εκκρεμότητα και το θέμα της Αλ Νασρ, η οποία αναμένεται τη Δευτέρα να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του. Η πώλησή του στους Άραβες μοιάζει το επικρατέστερο σενάριο, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου και να αποχωρήσει μετά.

Από τα νέα πρόσωπα οι φίλαθλοι θα δουν σίγουρα τους Εμάνουελ Ινσούα (πιθανώς και βασικό, γιατί ο Έλντερ Λόπες έχει κάποιες μικροενοχλήσεις) και Μπράιτ Ενομπακάρε. Αντίθετα, δεν θα αγωνιστούν οι Καρακλάγιτς και Ιατρούδης, καθώς ο μεν πρώτος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο δεύτερος δεν έχει μπει σε φουλ ρυθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

https://www.livesoccertv.com/match/3747254/aek-athens-vs-atromitos/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News