Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Aris - AEK | 5-7-2020

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση - Κανάλι

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Κόντρα στον Αρη απόψε, η ΑΕΚ θέλει να κάνει ενα ακόμη βήμα για να πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Για τρίτη φορά μέσα σε ένδεκα μέρες, η ΑΕΚ παίζει ένα κρίσιμο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη 24 Ιουνίου πήρε την πρόκριση από τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, μετά από συναρπαστικό αγώνα 120 λεπτών και αυτή την Τετάρτη νίκησε τον ΠΑΟΚ και τον ξεπέρασε. Τώρα στο «Κλέανθης Βικελίδης» καλείται να υπερασπιστεί την δεύτερη θέση, απέναντι σε έναν Άρη με απουσίες, αλλά πάντα αγωνιστικό.

Ο Άρης

Νίκησε τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά από εκεί και πέρα έχει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, αφού έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες. Η νίκη αυτή επί του ΟΦΗ είναι η μοναδική του στα τελευταία εννέα για το πρωτάθλημα και μοναδική στα 10 τελευταία επίσημα.

Έχει δύο νίκες στα 13 τελευταία επίσημα, αυτή με τον ΟΦΗ και το «διπλό» στον Ατρόμητο, που του χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Έχουν μπει 16 γκολ στα παιχνίδια του, περισσότερα από κάθε άλλης ομάδας στα πλέι οφ.

Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό μπήκαν από δύο γκολ, αφού και τα πέντε προηγούμενα είχαν από τέσσερα γκολ.

Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία, αφού είχε βάλει έξι γκολ στα τρία πρώτα των πλέι οφ. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν σκόραρε σε διαδοχικά παιχνίδια, αυτά με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είχε να συμβεί από τον Απρίλιο του 2019.

Έχει δεχτεί γκολ και στα εννέα τελευταία για το πρωτάθλημα.

Έχασε τα επτά από τα 13 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ είχε μια ήττα στα 12 προηγούμενα. Είναι αθροιστικά τα 25 παιχνίδια με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο.

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Aris – AEK | 5-7-2020

Στην κανονική περίοδο
Από τις οκτώ νίκες στην κανονική περίοδο, στις επτά προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Μόνο με την Ξάνθη νίκησε χωρίς να έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Πέτυχε σε τρία παιχνίδια του από τέσσερα τουλάχιστον γκολ, κάτι που είχε κάνει από το 1998-99.

Μέχρι την ήττα του από την ΑΕΚ εντός έδρας στις 16 Φεβρουαρίου, είχε ένα σερί 16 αγώνων πρωταθλήματος, που δεν έχανε εντός και δεν νικούσε εκτός.

Έκανε δέκα ισοπαλίες, μόνο η Λαμία είχε περισσότερες. Οι δύο ισοπαλίες είναι εντός έδρας και οι οκτώ εκτός.

Ο Άρης εντός έδρας

Γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, για να φτάσει τις τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία εντός, όπου έχει και μια νίκη. Αμέσως πριν είχε τέσσερις σερί νίκες και ήταν επτά αγώνες αήττητος!

Δηλαδή οι τρεις ήττες του στα τέσσερα τελευταία, είναι και οι μοναδικές τρεις στα 11 τελευταία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για όλες τις διοργανώσεις δεν έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία στην έδρα του, δύο φορές με τον Ατρόμητο, δύο με την ΑΕΚ και μια με τον ΠΑΟΚ. Νίκησε μόνο τον ΟΦΗ.

Για το πρωτάθλημα δεν πέτυχε γκολ στην έδρα του μόνο με την ΑΕΚ τον περασμένο Φεβρουάριο και τώρα με τον ΠΑΟΚ. Έχει σκοράρει στα 13 από τα 15 εντός έδρας.

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Aris – AEK | 5-7-2020

Η ΑΕΚ

Έχασε από τον Ολυμπιακό την Κυριακή, μετά από 11 αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά επέστρεψε στις νίκες στο κρίσιμο παιχνίδι της Τούμπας.

Έχει μια ήττα στα 13 τελευταία, ενώ έχει κερδίσει δύο από τα έξι τελευταία της.

Έχει χάσει δύο από τα 19 τελευταία, αφού είχε χάσει τέσσερα παιχνίδια στα πρώτα 12.

Έχει τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία, αφού είχε μια στα εννέα προηγούμενα.

Δέχτηκε δύο γκολ από τον Άρη και τον Ολυμπιακό σε διαδοχικά παιχνίδια, αφού στα 18 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ! Είχε να δεχτεί πάνω από ένα γκολ από τότε που έχασε 3-2 από τον Παναθηναϊκό.

Συνολικά έχει δεχτεί 12 γκολ στα 21 τελευταία παιχνίδια, ενώ στα πρώτα 10 του πρωταθλήματος είχε δεχτεί 15!

Έχει δεχτεί 25 γκολ, αλλά μόνο τα εννέα στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης έχει βάλει μόνο τα 20 από τα 49 δικά της στο πρώτο ημίχρονο.
Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα παίξει με τον Ολυμπιακό, μετά από ένα συναρπαστικό δεύτερο ημιτελικό με  τον Άρη, στην παράταση.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση με 42 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 22.

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Aris – AEK | 5-7-2020

Η ΑΕΚ εκτός έδρας

Έχει νικήσει και τα δύο εκτός έδρας στα πλέι οφ, με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, αφού είχε κλείσει την κανονική περίοδο με ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

Έχει κερδίσει πέντε από τα έξι τελευταία και είναι αήττητη σε αυτά εκτός έδρας. Είχε μόλις τρεις νίκες στα 10 προηγούμενα!

Έχει να χάσει εκτός έδρας από τις 12 Ιανουαρίου, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τότε.

Η ισοπαλία με τον Πανιώνιο είναι η μοναδική στα επτά τελευταία της.

Έβαλε 10 γκολ στα έξι τελευταία σκοράροντας σε όλα, αφού είχε πετύχει μόλις ένα στα τέσσερα προηγούμενα.

Στη Νέα Σμύρνη δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο μετά από οκτώ αγώνες. Σε όλο το πρωτάθλημα εκτός έδρας έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μεταξύ τους

Παίζουν για έκτη φορά στη σεζόν, πέμπτη μέσα στο 2020 και τρίτη σε διάστημα δεκαπέντε ημέρων!

Η ΑΕΚ νίκησε τον περασμένο Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην έδρα της έμεινε και στα δύο παιχνίδια στην ισοπαλία με τον Άρη. Ωστόσο δεν έχασε κανένα από τα πέντε στη σεζόν, αν θεωρηθεί στον επαναληπτικό του Κυπέλλου η ισοπαλία της παράτασης τελικό αποτέλεσμα.
Ο Άρης έχει κερδίσει ένα εννέα τελευταία, αυτό στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο του 2018. Στο πρωτάθλημα έχουν τέσσερις ισοπαλίες στα επτά τελευταία.

Έτσι και η ΑΕΚ έχει δύο νίκες στα επτά τελευταία, αφού κυριαρχούν οι ισοπαλίες.

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Aris – AEK | 5-7-2020

Το 2-2 στον πρώτο των πλέι οφ έσπασε ένα σερί  11 ισοπαλιών, που ήταν όλες με 1-1!

Τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν που βρέθηκαν αντίπαλοι, είναι εντυπωσιακό ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν ίδια συγκομιδή. Φέτος η ΑΕΚ στην κανονική περίοδο πήρε τέσσερις βαθμούς έναντι ενός του Άρη.

Ο Μίκαελ ‘Ένινγκ έγινε ο πρώτος προπονητής του Άρη, που πρόλαβε να παίξει δύο παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ, από την εποχή του Έκτορ Κούπερ. Μάλιστα πάει για το τέταρτο Μέχρι και το παιχνίδι του πρώτου γύρου σε εννέα αγώνες ο Άρης είχε ισάριθμους διαφορετικούς προπονητές! Διαδοχικά Μιχαλήτσος, Τσιώλης, Μανουέλ Μασάδο, Κατσαβάκης, Αλκαράθ, Πάκο Ερέρα, Παντελίδης και Ένινγκ!

Μεταξύ τους με τον Άρη γηπεδούχο

Η ΑΕΚ νίκησε το Φεβρουάριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. Είχε νικήσει 4-0 τον Οκτώβρη του 2010 και από τότε ο Άρης είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία.
Ο Άρης νίκησε το περσινό παιχνίδι τους, μοναδική νίκη του στα τέσσερα τελευταία, ενώ έχει δύο νίκες στα οκτώ τελευταία.

Η ΑΕΚ όμως έχει από την πλευρά της δύο νίκες στις εννέα τελευταίες επισκέψεις της. Έχει χάσει τρία παιχνίδια στο διάστημα αυτό, ενώ έχουν και τέσσερις ισοπαλίες.
Και οι οκτώ τελευταίες ισοπαλίες τους στη Θεσσαλονίκη είναι 1-1. Στις έξι τελευταίες έχει προηγηθεί ο Άρης και έχει ισοφαρίσει.

Η ιστορία
Νίκες Άρη: 26

Ισοπαλίες: 31

Νίκες ΑΕΚ: 56

Με γηπεδούχο τον Άρη
Νίκες Άρη: 23

Ισοπαλίες: 18

Νίκες ΑΕΚ: 15

Τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου
24.11.2019: ΑΕΚ – Άρης 1-1
(81’ πέναλτι Μάνταλος – 64’ σουτ Λάρσον. Στο 53’ κόκκινη Ιντέγε του Άρη)
16.02.2020: Άρης – ΑΕΚ 0-1
(5’ σουτ Αλμπάνης)

20.06.2020: ΑΕΚ – Άρης 2-2
(62’ σουτ Αραούχο, 86΄πέναλτι Νέλσον Ολιβέιρα – 55’ πέναλτι Μπρούνο Γκάμα, 75’ κεφαλιά Μαρτίνες)

Λινκς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News