Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση - Κύπελλο 24-6-2020

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση - Κανάλι

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Κοντά στον πρώτο από τους δύο στόχους της φετινής σεζόν θέλει να φτάσει η ΑΕΚ, σφραγίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η «Ένωση» διεκδικεί τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν, και βρίσκεται… έναν αγώνα μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (19:00, Cosmote Sport 2).

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να φτάσουν κοντά στην πρώτη τους επιτυχία, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα σήμερα επί του Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τη νίκη τους με 2-1 στο ΟΑΚΑ πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Μάσιμο Καρέρα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη μέσα στην έδρα των Θεσσαλονικέων.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κρίστιτσιτς, με εσωτερικούς μέσους τον Σιμάνσκι και τον Μάνταλο. Στα δεξιά θα είναι ο Βέρντε, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή θα παίξει ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Οικονόμου, Λάτσι, Χούλτ, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Με προβλήματα, αλλά και ψυχή ο Άρης

Κόντρα σε απουσίες, προβλήματα τραυματισμών και την απουσία του κόσμου του από τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Άρης (19:00, Cosmote Sport 2).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα πριν ξεσπάσει η πανδημία, ώστε να περάσουν εκείνοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 50 χρόνια!

Τα προβλήματα, όπως προαναφέραμε, δεν λείπουν για τους «κίτρινους», αφού δεν υπολογίζονται οι Βέλεθ-Σόουζα και ο Ένινγκ καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να παρατάξει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Την εστία των «κίτρινων» θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σάσα, Δεληζήσης, Ροζ και Κόρχουτ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Τόνσο και ο Ματίγια, με τον Γκάμα και τον Φετφατζίδη στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έμαν, Τσιλιγγίρης, Λάρσον, Ντιγκινί, Αμπού Μπα, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης.

Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://wiz1.net/channel31

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News