Ατρόμητος - Άρης Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο

Ατρόμητος - Άρης Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο 13-2-2020

Ατρόμητος – Άρης Live Streaming: Ατρόμητος και Άρης διεκδικούν το εισιτήριο για τους «4» στο Κύπελλο Ελλάδας, μετά τη «λευκή» ισοπαλία των δύο ομάδων προ μίας εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεκδικήσουν ο Ατρόμητος και ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι (19:00, Cosmote Sport 1).

Πριν από δύο ομάδες οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (0-0) και το πολυπόθητο εισιτήριο θα κριθεί στη σημερινή – αμφίρροπη αναμέτρηση.

Ο Ατρόμητος κατάφερε με καλή αμυντική τακτική κράτησε το «μηδέν» στη Θεσσαλονίκη, όμως σήμερα καλείται να παρουσιαστεί αποτελεσματικός και στην επίθεση.

Links για Ατρόμητος – Άρης Live Streaming 

Παράλληλα, το έργο για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι δύσκολο, αφού απουσιάζουν οι Ούμπιδες, Γκάλο και Ντε Πο, ενώ ο Καχίλα ταλαιπωρείται από ίωση.

Από την πλευρά του, ο Άρης θα επιχειρήσει να επιστρέψει με το «διπλό» από το Περιστέρι, χωρίς να έχει τον Ιντέγε στη διάθεσή του ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός, βέβαια, υπολογίζει τους Τσιλιγγίρη, Σόουζα, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι και Μπακούτση.

[the_ad id=”309112″]

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ατρόμητος (Σάββας Παντελιδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ανδρούτσος και Βέλλιος.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα και Ντιγκινί.

Βέλεθ: «Ξέρουμε τι σημαίνει η πρόκριση για τον Άρη και πάμε στην Αθήνα να την πάρουμε»

Την αποφασιστικότητα με την οποία προσεγγίζει ο Άρης το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Φραν Βέλεθ.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Ισπανός έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση, τονίζοντας ότι άπαντες είναι έτοιμοι να κάνουν κατάθεση ψυχής για να την πάρουν.

[the_ad id=”273506″]

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, σωματικά και πνευματικά, γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αλλά και τι σημαίνει για τον Άρη, για τον κόσμο, αλλά και για εμάς αυτό το ματς. Το σίγουρο είναι ότι στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η πρόκριση και πάμε στην Αθήνα για να την πάρουμε.

Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση. Τα πάντα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και έχουμε πίστη στην πρόκριση. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[the_ad id=”273506″]

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News