Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | Zalgiris - Olympiacos

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις στην Λιθουανία (20:00, Novasports 1) και θα ψάξει ένα μεγάλο διπλό, που θα διατηρήσει τις ελπίδες για την οκτάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια και θα ψάξει ένα μεγάλο διπλό στην Λιθουανία (20:00, Novasports 1), ώστε να παραμείνει, έστω και μαθηματικά για την ώρα, στο «κόλπο» της οκτάδας.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» κρύβει πάντως μεγάλες δυσκολίες, αφού η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» και είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους το καλύτερο δυνατό σε βαθμολογικό επίπεδο.

Links για Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός Live Streaming

Η «εξίσωση» της αναμέτρησης περιλαμβάνει επίσης την απουσία του τραυματία Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειωθεί ότι στην αποστολή του Ολυμπιακού περιλαμβάνεται ο 17χρονος Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ενώ οι Πειραιώτες θα έχουν μαζί τους και 120 φιλάθλους τους.

Διαιτητές της κρίσιμης αναμέτρησης της 23ης «στροφής» της Regular Season της Euroleague θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Όλεγκς Λάτισεβς και Τζόρντι Αλιάγα.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός Live Streaming | Προϊστορία

Η αποψινή, είναι η 25η συνάντηση των δύο ομάδων σε επίπεδο Ευρωλίγκας, από το 1999 και έπειτα, όπου αναμετρήθηκαν στον ημιτελικό του Final Four στο Μόναχο, με νικήτρια την Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός, έχει επικρατήσει σε 13 αγώνες και οι λιθουανοί σε 11, ενώ όταν αγωνίζονται στο Κάουνας, οι αποψινοί γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει έξι φορές, τις τέσσερις τελευταίες συνεχόμενες και οι «ερυθρόλευκοι» πέντε.

Τελευταία νίκη τους, ήταν στις 15 Δεκεμβρίου του 2016. Στο παιχνίδι του φετινού πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο ΣΕΦ με 83-74 (Σπανούλης 16, Πολ 14/Λαντέιλ 23, Λεκαβίτσιους 14).

[the_ad id=”309115″]

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός Live Streaming | Μικρά-Μικρά

-Πέντε ριμπάουντ τουλάχιστον, μαζεύει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Είναι παράλληλα πρώτος ριμπάουντερ με 8,1 μέσο όρο και πρώτος στα επιθετικά με 3,4, ενώ είναι 4ος σε ranikng me 19,1 ανά ματς.

-Τρίτος πιο εύστοχος παίκτης στην Ευρωλίγκα στα δίποντα με ποσοστό 68,2% είναι ο Κώστας Παπανικολάου.

-Ο Αρτούρας Μιλάκνις, πετυχαίνει τουλάχιστον ένα τρίποντα, στα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της Ζαλγκίρις.

-Ο Τόμας Γουόκαπ, είναι έβδομος σε μέσο όρο ασίστ φέτος, με 5,1 ανά παιχνίδι.

-Ο Παούλιος Γιανκούνας, είναι πρώτος ριμπάουντερ της Ευρωλίγκας με 1794 και τέταρτος σκόρερ με 3032. Έχει παράλληλα τις περισσότερες συμμετοχές ως βασικός με 266.

-Με ποσοστό 82,8% στις βολές, η Ζαλγκίρις είναι η τρίτη πιο εύστοχη ομάδα στην Ευρωλίγκα.

-9,8 αμυντικά ριμπάουντ χάνει μέσο όρο ο Ολυμπιακός, που είναι η πέμπτη καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρωλίγκα.

[the_ad id=”309112″]

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
4/2

19:00 ΤΣΣΚΑ – Εφές

20:00 Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα

21:45 Βιλερμπάν – Μπάγερν Μονάχου

22:00 Ρεάλ – Μπασκόνια

5/2

19:00 Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναικός

21:05 Μακάμπι – Χίμκι

22:00 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.sports-stream.net/ch/ch5.html

http://sportes.pw/ch25.php

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-12.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News