Λαμία - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | Κύπελλο

Λαμία - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | Κύπελλο

Λαμία – Ολυμπιακός Live Streaming: Οι Πειραιώτες θέλουν να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίζοντας σήμερα ωραίο ποδόσφαιρο και προσφέροντας θέαμα σε όσους βρεθούν στο ΔΑΚ Λαμίας.

Χρόνο συμμετοχής στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα πάρουν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

Τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Χασάν, ο Εμρέ Μορ και ο Καφού, αναμένεται να παίξουν στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00, Cosmote Sport 1).

Ο Αιγύπτιος επιθετικός και ο Πορτογάλος χαφ θα ξεκινήσουν ως βασικοί απέναντι στην ομάδα από τη Φθιώτιδα, ενώ ο Τούρκος εξτρέμ αναμένεται να μπει κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Φθιώτιδα.

Links για Λαμία – Ολυμπιακός Live Streaming

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θέλουν να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίζοντας σήμερα ωραίο ποδόσφαιρο και προσφέροντας θέαμα σε όσους βρεθούν στο ΔΑΚ Λαμίας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλο και Τοροσίδη.

Στον άξονα θα παίξουν ο Καμαρά και ο Καφού, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Λοβέρα στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μαρτίνης, Μπέλιτς, Ξενιτίδης, Σεμέδο, Σουντανί, Μασούρας και Μορ. Εκτός έμειναν οι Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπα, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπι, ενώ τραυματίες είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο.

Ελ Αραμπί: Eσπασε το πρώτο του ρεκόρ!

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του. Ο Μαροκινός αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην “ ερυθρόλευκη”, μιας και μετά από 30 αγώνες έχει πετύχει 20 γκολ.

Αυτή είναι η καλύτερη επίδοση του Ελ Αραμπί σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί στην Καέν τη σεζόν 2010-11 (17 γκολ) και με την Γρανάδα τη σεζόν 2015-16 (16 γκολ).

Τις καλύτερες του επιδόσεις όμως τις έχει πετύχει στο Κατάρ, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Λεκβίγια. Συγκεκριμένα, είχε φτάσει τα 33 γκολ το 2017-18, τα 30 το 2018-19 και τα 27 το 2016-17.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου: 

ΤΡΙΤΗ (4/2)

18:00 Λαμία-Ολυμπιακός

ΤΕΤΑΡΤΗ (5/2)

17:00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ

21:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

ΠΕΜΠΤΗ (6/2)

19:00 Αρης-Ατρόμητος

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

http://assia.tv/live2/gol-tv/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News