Ολυμπιακος - Ξανθη Live Streaming Ζωντανή μετάδοση

Ολυμπιακος - Ξανθη Live Streaming Ζωντανή μετάδοση 1/2/2020

Ολυμπιακος – Ξανθη Live Streaming: Με την ισοπαλία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπεσε στην δεύτερη θέση, παρά το γεγονός ότι παραμένει μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Είναι συνολικά αήττητος για 31 αγώνες πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Έχει κερδίσει επτά από τα εννέα τελευταία με μοναδικές απώλειες τις ισοπαλίες στο Βόλο και με την ΑΕΚ.

Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 42 γκολ, ένα λιγότερο από τον ΠΑΟΚ. Έχει πετύχει από δύο φορές πέντε γκολ σε αγώνα του, τρεις από τέσσερα και άλλη μια φορά τρία γκολ.

Δεν έχει σκοράρει σε τρία ματς, στα 0-0 σε Ξάνθη, Βόλο και με την ΑΕΚ. Έχει κρατήσει το «μηδέν» σε 14 από τους 21 αγώνες του.

Έχει την καλύτερη άμυνα με οκτώ γκολ. Δέχτηκε δύο από τον Άρη, ενώ δεν είχε δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ στα 28 προηγούμενα. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι το μοναδικό από τα τελευταία 31 πρωταθλήματος, που δέχτηκε πάνω από ένα γκολ.

Links για Ολυμπιακος – Ξανθη Live Streaming Ζωντανή μετάδοση

Ο Ολυμπιακός εντός έδρας

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και σκοράρει και στα 21 τελευταία παιχνίδια της έδρας του. Έχει κερδίσει τα τρία τελευταία μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι και η τελευταία ομάδα που του έκοψε βαθμούς και η τελευταία που νίκησε στο Νέο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός έχει 18 νίκες και μια ισοπαλία στα 19 τελευταία γηπεδούχος.

Έχει δεχτεί πέντε γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από τα οκτώ συνολικά.  Τα δύο από αυτά από τον Άρη. Μόνη ομάδα που έχει προηγηθεί είναι ο ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι με τον Άρη είναι το μοναδικό από τα τελευταία 29 πρωταθλήματος στην έδρα του, που δέχτηκε πάνω από ένα γκολ.

[the_ad id=”309112″]

Ολυμπιακος – Ξανθη Live Streaming | Η Ξάνθη

Βρίσκεται εκτός εξάδας αυτή τη στιγμή, επειδή υστερεί στην ισοβαθμία με τον ΟΦΗ.

Ισοφάρισε δύο φορές στην έδρα της τον ΟΦΗ, βρίσκοντας πάλι, έστω και αργά δίχτυα.

Δεν νίκησε στα τρία τελευταία, αφού είχε κερδίσει τα δύο προηγούμενα. Έχει τρεις νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια, ενώ είχε πέντε στα έξι πρώτα της σεζόν.

Έχει βάλει επτά γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ είχε βάλει δύο στα δέκα προηγούμενα.

Δεν έχει σκοράρει στα 11 από τα 21 του πρωταθλήματος.

Έχει τρεις ισοπαλίες, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, μαζί με τον… ΟΦΗ.

Έχουν μπει μόλις οκτώ γκολ στα 21 παιχνίδια της στο πρώτο ημίχρονο! Έχει βάλει τρία και έχει δεχτεί πέντε! Στα δεύτερα ημίχρονα έχουν μπει 38! Τα 16 η Ξάνθη και τα 22 οι αντίπαλοι. Τα 14 από τα 21 ημίχρονά της είναι 0-0!

[the_ad id=”309113″]

Η Ξάνθη εκτός έδρας

Έχασε από τον Άρη 1-0, μετά τη νίκη στο Βόλο με 3-1. Αυτή η νίκη είναι η μοναδική της επιτυχία στα έξι τελευταία εκτός έδρας, αφού έχει χάσει τα πέντε από αυτά, χωρίς μάλιστα να σκοράρει!

Είχε κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα πρώτα, τώρα έχει κερδίσει ένα από τα έξι τελευταία. Είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα, που δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας.

Έχει πετύχει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο Βόλο συγκεκριμένα, και επτά στο δεύτερο.

Ολυμπιακος – Ξανθη Live Streaming | Μεταξύ τους

Η παράδοση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή υπέρ του Ολυμπιακού, ειδικά τα χρόνια των πρωταθλημάτων του. Βέβαια τις τρεις τελευταίες σεζόν, με τελευταία την τρέχουσα, έμεινε σε ισοπαλίες στην Ξάνθη.

Μετά τη ήττα του στις 22 Ιανουαρίου 2012 (52’ σουτ Βλαχοδήμος), ο Ολυμπιακός μετράει 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 15 αγώνες ανεξάρτητα έδρας! Αυτές οι τρεις ισοπαλίες βέβαια είναι στα πέντε τελευταία.
Στα 15 αυτά παιχνίδια μετά τη νίκη της, η Ξάνθη έχει βάλει μόλις πέντε γκολ! Και μόλις δύο στα οκτώ τελευταία.

Η Ξάνθη τον νίκησε τέσσερις φορές σε 11 αγώνες στα πρώτα έξι χρόνια της στη μεγάλη κατηγορία, από το 1990 μέχρι και το 1995. Από εκεί και πέρα οι νίκες αραίωσαν και σε 50 παιχνίδια κατάφερε άλλες τρεις, το 2004, το 2006 και το 2012!

Μεταξύ τους με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα του από την Ξάνθη στα 30 παιχνίδια τους. Έχει κερδίσει τα εννέα τελευταία, μετά το 0-0 που είχε πάρει η Ξάνθη στις 28 Μαρτίου 2010, πριν από δέκα χρόνια δηλαδή.

Η αμέσως προηγούμενη ισοπαλία της, τον Φεβρουάριο του 2005 έχει ιστορική αξία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που δεν έχασε και δεν δέχτηκε γκολ από τον Ολυμπιακό στο καινούριο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στα τελευταία επτά η Ξάνθη δεν έχει σκοράρει και ο Ολυμπιακός έχει 20-0 τέρματα.

Το τελευταίο γκολ της Ξάνθης ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου 2011, με τον Μαρσελίνιο, σε ένα παιχνίδι που η Ξάνθη έφτασε πιο κοντά στη νίκη από ποτέ, καθώς μέχρι το 86’ νικούσε και έχασε 2-1 (86’ κεφαλιά Πάντελιτς, 90’ κεφαλιά Τζιμπούρ – 14’ σουτ Μαρσελίνιο).

[the_ad id=”273506″]

Η ιστορία

Νίκες Ολυμπιακού: 42

Ισοπαλίες: 12

Νίκες Ξάνθης: 7

Η ιστορία με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό

Νίκες Ολυμπιακού: 23

Ισοπαλίες: 7

Νίκες Ξάνθης: 0

Στον πρώτο γύρο

02.11.2019: Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0

Πέρσι

14.04.2019: Ολυμπιακός – Ξάνθη 4-0
(10’ κεφαλιά, 16’ σουτ Γκιγιέρμε, 44’ κεφαλιά Ελαμπντελαουί, 57’ σουτ Φορτούνης)

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch4.html

http://assia.tv/live2/sport-stream/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News