Παναθηναϊκός - Βιλερμπαν Live Streaming Ζωντανά | Panathinaikos - Villeurbanne

Παναθηναϊκός - Βιλερμπαν Live Streaming Ζωντανά | Panathinaikos - Villeurbanne

Παναθηναϊκός – Βιλερμπαν Live Streaming: Έχοντας βγει αλώβητος από τη «διαβολοβδομάδα» κόντρα σε Μπάγερν και Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται τη Βιλερμπάν, στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή (24/1, 21:30), με στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη του, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

H ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα πάρει θέση στο τζάμπολ με ρεκόρ νικών 12-8, την ώρα που η γαλλική ομάδα ταξιδεύει στην Αθήνα με 8 νίκες – 12 ήττες.

Οι «πράσινοι» θα βασιστούν στους συνήθεις ύποπτους Τζιμέρ Φριντέτ (14,3 πόντους μ.ο.), Ντεσόν Τόμας (14,2 πόντους μ.ο.) και Νικ Καλάθη (13,6 πόντους μ.ο.).

Επιστρέφει αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, ως πρώτος σκόρερ της Βιλερμπάν φέτος, ο Εϊντριαν Πέιν (11,1 πόντους μ.ο.). Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος στον πίνακα των ομάδων με την υψηλότερη παραγωγικότητα, με 89 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα.

Links για Παναθηναϊκός – Βιλερμπαν Live Streaming Ζωντανά | Panathinaikos – Villeurbanne

Η Βιλερμπάν είναι στην τελευταία θέση του ίδιου πίνακα, στους εκτός όμως έδρας αγώνες της, με 66,9 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα.

Οι Τέιλορ και Ντιό θα είναι οι δύο παίκτες, από τους οποίος θα περιμένει ο τεχνικός της Βιλερμπάν, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, να κάνουν δύσκολη τη ζωή του Νικ Καλάθη και ταυτόχρονα να βγάλουν εκτός ρυθμού τους «πράσινους». Το θετικό για τον Ρικ Πιτίνο είναι πως υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μπήκε για πρώτη φορά στην ομαδική προπόνηση από τον τραυματισμό του στον αντίχειρα του αριστερού χεριού την Τετάρτη (22/1), αφού πριν ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και θεραπευτική αγωγή.

Δεδομένη είναι η απουσία του Νίκου Παππά. Ο γκαρντ των «πρασίνων» έκανε μια ένεση στον αριστερό του ώμο την Τετάρτη (22/1), όπου ένιωθε ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες, και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων την τρέχουσα εβδομάδα.

Πιτίνο: “Δεν έχουμε τόσο ταλέντο για να θεωρούμε κάποιο ματς εύκολο”

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε ενόψει του αγώνα με την Βιλερμπάν και στάθηκε στην βελτίωση που πρέπει να δείξει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στην Εuroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο:

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Βιλερμπάν: “Ήταν μια άσχημη ήττα στο πρώτο παιχνίδι απ’ ο,τι είδα στο βίντεο. Χάθηκε μια διαφορά στα τελευταία δύο λεπτά. Είχαν 18 επιθετικά ριμπάουντ, οπότε πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι”.

Για τη βελτίωση της ομάδας του: “Γινόμαστε καλύτεροι, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Πρέπει να μπούμε ακόμη περισσότερο στο κλίμα του πλάνου μας. Ο Παπαγιάννης παίζει κάθε αγώνα και καλύτερα. Ο Ταϊρίς είναι καλός, ο Τζόνσον βελτιώνεται. Είναι ένα σημείο της χρονιάς που πρέπει να παρουσιάζεις βελτίωση, γιατί χρειαζόμαστε σερί”.

Για το αν το παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί εύκολο: “Δεν πιστεύω πως υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague. Γίνεσαι ευάλωτος αν δώσεις εύκολα καλάθια στους αντιπάλους σου. Όταν πας με την ψυχολογία ότι ένα ματς είναι εύκολο, μπορεί να τιμωρηθείς. Πριν από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις κάποιος μου είπε ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να κερδίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να προσεγγίζεις κάθε ματς με τη λογική ότι ο καθένας μπορεί να νικήσει καθέναν. Πρέπει να παίζουμε άμυνα. Δεν έχουμε τόσο ταλέντο,  ώστε να θεωρούμε εύκολο κάποιο ματς.”

Παναθηναϊκός – Βιλερμπαν Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

http://soccerjumbotv1.me/ch-11.html

http://trgoalstv1.me/stream21.html

http://assia.tv/live2/sport-stream/?lang=en

 

  • Απαραίτητη διευκρίνιση: Το Newspao.gr ΔΕΝ κάνει stream. Προσφέρει λινκς που υπάρχουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο διαδίκτυο.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News