Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Live Streaming ζωντανά (Asteras - AEK)

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Live Streaming για το Κύπελλο (Asteras - AEk)

Asteras Tripolis – AEK, Κύπελλο Ελλάδας, με τους κιτρινόμαυρους να ψάχνουν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το σκορ πρόκρισης.

Ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο της στόχο θέλει να φτάσει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει με πολλά προβλήματα τον Αστέρα Τρίπολης, στο αναβληθέν παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ώρα για Κύπελλο για ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης, στο εξ αναβολής πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες μπαίνουν αργά στον «χορό», αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Έτσι θα δώσουν σήμερα, Πέμπτη (16/1 – 17:30 – Cosmote Sport 1) την πρώτη τους μάχη, με τους Αρκάδες να ψάχνουν την υπέρβαση και τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους στόχο.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming | Με απουσίες

Στην προσπάθεια αυτή, ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λιβάια και Χουλτ, τους Βράνιες και Γιακουμάκη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και τον Μπάρκα.

Ο Ιταλός προπονητής θα κάνει αλλαγές συγκριτικά με το ματς στην Τούμπα. Στην πιθανότερη ενδεκάδα, ο Τσιντώτας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Παουλίνιο και Λόπες στα άκρα της άμυνας και τους Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι στο κέντρο.

Στα αμυντικά χαφ θα τοποθετηθούν οι Σιμόες και Κριστίσιτς, στις πτέρυγες οι Βέρντε και Αλμπάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα, μπροστά από τον Μάνταλο.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming | Φουλάρει για αριστεροπόδαρο στόπερ και Τάνκοβιτς η ΑΕΚ

Πρώτος στόχος πια είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα «έχει» καλό το αριστερό του πόδι.

Μετά την απόκτηση του Σιμάνσκι η ΑΕΚ βάζει πλώρη για να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές με τον Ίλια Ίβιτς να δουλεύει αρκετά για να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό.

Πρώτος στόχος πια είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα «έχει» καλό το αριστερό του πόδι.

Ο Καρέρα έχει επισημάνει ότι υπάρχουν αρκετοί δεξιοπόδαροι στόπερ και εάν αποκτηθεί άλλος κεντρικός αμυντικός αυτός θα πρέπει να είναι αριστεροπόδαρος.

Κάπως έτσι το όνομα του Μπάρμπα έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο ωστόσο με την Ένωση να μην μένει μόνο στη λύση του Ιταλού άσου και να κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις.

https://www.instagram.com/asterastripolisfc/?hl=el

Links για Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming πιο κάτω

Εκτός του αμυντικού στην Ένωση δεν ξεχνούν και τον Τάνκοβιτς.

Ο Σουηδός εξτρέμ είναι ένα μεγάλο «θέλω» από όλους στην ομάδα καθώς κρίνουν ότι θα μπορεί να βοηθήσει και ανεβάσει σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού της.

Τις δύο πλευρές τις χωρίζει το οικονομικό κομμάτι αφού ο Σουηδός διεθνής είναι λίγο ακριβός για την ελληνική ομάδα.

«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για τον Τάνκοβιτς αλλά η Χάμαρμπι θέλει περισσότερα», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας της Σουηδίας.

Λινκς για το παιχνίδι:

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/16_1_2020_17_30_asteras_tripolis_aek/47-1-0-16320

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News