ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Live Streaming Ζωντανά για το Κύπελλο | PAOK - OFI

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Live Streaming

Δείτε εδώ την μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming ( PAOK OFI ), με το δικέφαλο του Βορρά να θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόεμνη φ’αση του Κυπελλου κόντρα στον ΟΦΗ.

Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα λίγα περιθώρια υπάρχουν για τον ΟΦΗ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και άρα με την ψυχολογία στα ύψη.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Οι «εκλεκτοί» Φερέιρα για ΟΦΗ, στα… πιτς ο Μπίσεσβαρ

Στροφή στο Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να κάνει διαχείριση του ρόστερ, έχοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι διάφορες απουσίες. Το απρόοπτο με Μπίσεσβαρ και Μίσιτς.

Παρά το γεγονός πως οι Ελ Καντουρί – Κρέσπο επέστρεψαν σε ρυθμούς προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να τους αφήσει εκτός για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Στα… πιτς έμεινε ο Μπίσεσβαρ λόγω ενός χτυπήματος στα πλευρά από το ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς οι Ζίβκοβιτς – Μάτος δεδομένης της διαχείρισης που θα γίνει…

Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης , Παπαδόπουλος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Τσιγγάρας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Στοχ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ.

PAOK OFI LIVE STREAMING | ΠΑΟΚ: «Ο… κάθετος κ.Μίσιτς»

Ο ΠΑΟΚ κινείται στον αστερισμό του Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος θα παραλάβει ένα ακόμη ατομικό βραβείο λόγω μιας μαγικής κάθετης πάσας, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να… δικαιώνονται για το παρατσούκλι που του έχει δοθεί.
Με τίτλο: «Ο… κάθετος κ.Μίσιτς», ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως ο Κροάτης πήρε το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο στον διαγωνισμό για το Top Play, του Δεκεμβρίου αυτή τη φορά, που διοργανώνει το paokfc.gr και η nak Shoes.

Με τι ενέργεια κατάφερε να πάρει τον ατομικό τίτλο ο Mr Vertical; Μα φυσικά με μία μαγική κάθετη πάσα!

https://www.instagram.com/p/B7VWrmEHrbj/

Όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι»: «Στο Αγρίνιο ο Γιόσιπ Μίσιτς μας δικαίωσε ακόμη μία φορά για το παρατσούκλι που του έχουμε δώσει. Ο Mr Vertical λοιπόν κόντρα στον Παναιτωλικό έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Έπαιξε κάθετα. Ο Κροάτης έδωσε μία εξαιρετική ασίστ στον Άκπομ για το τελικό 3-0, διαλύοντας την αντίπαλη άμυνα.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για το nak Play of the Month Δεκεμβρίου ο Μίσιτς συγκέντρωσε το 56,11% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε έναν ακόμα ατομικό τίτλο τη φετινή σεζόν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ασίστ του Τσούμπα Άκπομ στον Ίνγκι Ίνγκασον με το κεφάλι στη Νέα Σμύρνη και την «ποδιά» του Δημήτρη Πέλκα στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Ατρόμητο».

Δείτε εδώ highlights από πέρισυ:

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://assia.tv/live2/stonlinetv/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News