Δείτε: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming για το Κύπελλο Δείτε ζωντανά

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming Δείτε ζωντανά

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming. Δείτε ζωντανά. Το τριφύλλι θέλει πάση θυσία νίκη με δύο γκολ διαφορά ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με στόχο να πιέσει από το πρώτο λεπτό και να φτάσει στην ανατροπή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (Cosmote Sports 2 – 17:15).

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα και θα διεκδικήσουν σήμερα το πολυπόθητο εισιτήριο, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους κάτι λιγότερο από την πρόκριση.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει από τους παίκτες του πίεση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ώστε να φτάσουν στο γκολ, καθώς και να αποφύγουν τα εύκολα λάθη, αφού θεωρείται μονόδρομος το να κρατήσουν το «0» στην άμυνα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Παναθηναiκού αφορούν τους τραυματίες Νούνιες, Αποστολάκη, Κότσαρη, Βαγιαννίδη και Σέχου, που έμειναν εκτός αποστολής.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει είναι σε μεγάλο βαθμό αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δηλαδή: Διούδης-Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα-Κουρμπέλης, Δώνης-Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ-Μακέντα

Links για Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι ο Ντομινίκ Νάγκι. Ο Ούγγρος διεθνής ανακοινώθηκε από το τριφύλλι, με τον παίκτη να αγωνίζεται στους πράσινους για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας, του Ούγγρου μεσοεπιθετικού Ντομινίκ Νάγκι. Ο δανεισμός του έχει εξάμηνη διάρκεια.

Ο Νάγκι γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1995 στη Μπόλι της Ουγγαρίας. Έκανε εκεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα προτού πάει στην Πεκς, ομάδα πρώτης κατηγορίας. Μετά από ενάμισι χρόνο δόθηκε δανεικός στην Κοζαρμισλένι. Στα 19 του τον απέκτησε η Φερεντσβάρος και ένα χρόνο αργότερα ήταν ήδη βασικός και στέλεχος της εθνικής Ουγγαρίας! Τον Ιανουάριο του 2017 η Λέγκια Βαρσοβίας τον απέκτησε και ο Νάγκι άμεσα έδειξε τις ικανότητές του. Ένα χρόνο αργότερα δόθηκε δανεικός στην πρώην ομάδα του, προτου επιστρέψει στη Λέγκια για να κάνει την περασμένη σεζόν μια πολύ «γεμάτη» περίοδο.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Νάγκι δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα μια καλή ευκαιρία να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα διαφορετικού στυλ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία και γνωστός σε όλους. Για εμάς τους Ούγγρους ακόμα περισσότερο γιατί ήταν προπονητής της ομάδας ο Φέρεντς Πούσκας. Προτού έρθω μίλησα με τον Νούνες, τον οποίο γνώριζα από την κοινή μας παρουσία στην Πολωνία, αλλά ρώτησα και ορισμένους Ούγγρους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Ελλάδα. Όλοι μου είπαν μόνο καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό. Ήρθα εδώ να δουλέψω, να βελτιωθώ, να βοηθήσω. Μου αρέσει να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός, να ντριμπλάρω και να εκμεταλλεύομαι την ταχύτητά μου».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο twitter

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα | Τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι

Ο ΠΑΣ ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα. Οι γηπεδούχοι νίκησαν το τριφύλλι με 1-0 και σήμερα θέλουν να υπερασπιστούν το συγκεκριμένο σκορ.

Λινκς για Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-2.html

http://trgoalstv1.me/stream12.html

http://assia.tv/live2/mix-sport/?lang=lt

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News