Ολυμπιακός - ΑΕΛ (Λάρισα) Live Streaming 18/12/2019

Ολυμπιακός - ΑΕΛ (Λάρισα) Live Streaming 18/12/2019 | ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – ΑΕΛ (Λάρισα) Live Streaming: Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για το 2019 δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο άδειο (λόγω τιμωρίας) Καραϊσκάκη την ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2).

Με τουλάχιστον τρία πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ στο άδειο Καραϊσκάκη και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, μετά τις νίκες σε Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη και Αστέρα στην Τρίπολη.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Περιθώρια για απώλειες για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν υπάρχουν, αφού «συγκατοικεί» με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν θέλει να δώσει το προβάδισμα στον άμεσο διεκδικητή του φετινού τίτλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζει τους Γκιγέρμε, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Σισέ και Σεμέδο (λόγω καρτών). Παράλληλα, έδωσε «ανάσες» στον Ελαμπντελαουί.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τουλάχιστον τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε ο Μαρτίνς στην Αρκαδία.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Μπα, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Σουντανί και ο Ελ Αραμπί θα βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ξενιτίδης, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα και Γκερέρο.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Μετράει αντίστροφα ο Φορτούνης

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του δήλωσε χθες ότι «σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος», αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα.

Ο Τρικαλινός άσος φέρεται να έχει «σημαδέψει» το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (στις 26 Ιανουαρίου), με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και ενημερώνεται για το επίπεδο ετοιμότητας του ποδοσφαιριστή του.

Ολυμπιακός – ΑΕΛ (Λάρισα) Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://soccerjumbotv1.me/ch-2.html

http://trgoalstv1.me/stream12.html

http://assia.tv/live/sport-stream/?lang=en

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News