Άρης - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Άρης - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Στο πρώτο χρονικό ματς της ημέρας στο «Κλ. Βικελίδης» ο 8ος Άρης έπειτα από την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (15:00 Novasports 1HD).

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Η ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη σταμάτησε την προσπάθεια του ΑΡΗ να “οικοδομήσει” ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων. Η ζωή όμως συνεχίζεται και η ομάδα έχει μπροστά της έναν απαιτητικό παιχνίδι.

Αυτό είναι σήμερα. Αντίπαλος ο Αστέρας Τρίπολης στις 15:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου οι “κιτρινόμαυροι” θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς. Τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για αγωνιστικούς.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ο ΑΡΗΣ έχει για ακόμη μία εβδομάδα την ευκαιρία να μπει στην πρώτη 6άδα -με συνδυασμό αποτελεσμάτων βέβαια- την ώρα που μία νίκη μπορεί να τον βοηθήσει να οδηγηθεί ομαλά και χωρίς γκρίνιες στην νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

“Μέσα” ο Μαρτίνες, “έξω” Ντουάρτε και Βέλεθ

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας μετά από τρεις αγωνιστικές και για πρώτη φορά επί Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός δίνει την ευκαιρία στο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αφήνοντας εκτός 18άδας τον Λίριν Ντουάρτε όπως και τον τραυματία Φραν Βέλεθ.

Ο 54χρονος τεχνικός περιμένει σήμερα από την ομάδα του μία διαφορετική νοοτροπία από εκείνην που εμφάνισε στην Νέα Σμύρνη, στοχεύοντας περισσότερο στο αποτέλεσμα παρά στην καλή εμφάνιση. Οχι ότι δεν την θέλει φυσικά αλλά αντιλαμβάνεται ότι σε αυτό το χρονικό σημείο η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία, ώστε να δουλέψει με ηρεμία και καλό κλίμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Sundgren, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Abou Ba, Martinez, Tonso, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ο… συμμαζεμένος Αστέρας

Η ομάδα της Τρίπολης έχει βελτιώσει αρκετά την βαθμολογική της θέση στις τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο μακριά από την έδρα της – ισόπαλη 1-1 την προηούμενη εβδομάδα με τον Παναιτωλικό- ελπίζοντας ότι θα διευρύνει σήμερα το σερί της απέναντι στον ασταθή ΑΡΗ.

Ο Μπόρχ Χιμένεθ υπολογίζει στον Μαρκ Φερνάντεθ αλλά όχι και στον Ιγκλέσιας ο οποίος είναι ανέτοιμος και έτσι δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Τασουλής, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/10_11_2019_15_00_aris_asteras_tripolis/47-1-0-15310

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News