Ερμής Αγιάς - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός ώρα: Να ρίξει βόμβα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ερμής Αγιάς – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει στη Λάρισα το πέμπτο του ματς σε διάστημα 11 ημερών, με στόχο άλλη μια επιβλητική νίκη… προετοιμασίας πριν την Ευρωλίγκα.

Ερμής Αγιάς – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λάρισα εκτός έδρας (17:45, ΕΡΤ3) και θα ψάξει την έκτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στη Basket League.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Με… φόρα και ανεβασμένη ψυχολογία μετά την άνετη νίκη επί της Εφές στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα αντιμετωπίσει στην Λάρισα την τοπική ομάδα (17:45, ΕΡΤ3) και θα κυνηγήσει το 6-0 στη Basket League.

Στην αποστολή των «πράσινων» βρίσκεται ο Νίκος Παππάς, που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του, καθώς και ο Μπεν Μπέντιλ, που αντικατέστησε τον Ρίον Μπράουν στην εξάδα των ξένων για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο ματς θα «κλείσει» και το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής της Basket League.

Πρώτη για Μπέντιλ…

Την αποστολή που βρίσκεται από χθες στη Λάρισα έχει ακολουθήσει κι ο Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον ελληνικό πρωτάθλημα ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Το «τριφύλλι» δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες τον Γκανέζο ψηλό στο ρόστερ για τη Basket League στη θέση του Ράιον Μπράουν. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να τον βοηθήσει να βρει ρυθμό και σταδιακά να προσφέρει περισσότερες λύσεις και στα ματς της Ευρωλίγκας.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Μπέντιλ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις ως παίκτης του Περιστερίου, έχοντας 12.5 πόντους και 6.7 ριμπάουντ σε 35 αγώνες.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Links για το παιχνίδι… https://www.youtube.com/watch?v=F_jfMlJiDcc

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News