ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming 19/10/2019

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming 19/10/2019

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming 19/10/2019: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε τρία ματς στην Ευρωλίγκα και καλείται να κάνει άμεσα… restart, ξεκινώντας από τον σημερινό (5:30μ.μ.) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την Basket League.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming 19/10/2019: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνώρισε από την Αρμάνι Μιλάνο ήττα-καρμπόν με εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας στην έδρα της Βιλερμπάν κι έτσι μεγάλωσε την πίεση που έχει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι «πράσινοι» έχουν πλέον ρεκόρ 1-2 στην Ευρωλίγκα και καλούνται να κάνουν άμεσα… restart, ξεκινώντας από τη σημερινή (5:30μ.μ. – ERTSports) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να κάνει το 4-0 στο ελληνικό πρωτάθλημα, συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση, η οποία θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι.

Μήτογλου: «Να αντιστρέψουμε το κακό συναίσθημα»

Ο Ντίνος Μήτογλου έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην Euroleague ηττήθηκε με τον ίδιο τρόπο, αλλά και με το ίδιο σκορ (78-79), αυτή τη φορά από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. Ένας από τους παίκτες του «τριφυλλιού» που ξεχώρισαν, ήταν ο Ντίνος Μήτογλου. Ο διεθνής φόργουορντ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για τον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και τόνισε πως οι «πράσινοι» καλούνται να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντίνος Μήτογλου

«Καλησπέρα σας,

Είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι που χάσαμε δεύτερο σερί παιχνίδι στον πόντο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο φαινόταν πως είχαμε τον έλεγχο ωστόσο η Αρμάνι πήρε τη νίκη γιατί έβαλε τα σουτ και πήρε τα ριμπάουντ. Εμείς, από την πλευρά μας, ήμασταν πολλοί άστοχοι και κάναμε κάποια σημαντικά λάθη που μας στοίχισαν ακριβά. Προσπαθήσαμε σκληρά αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και να αντιστρέψουμε αυτό το κακό συναίσθημα.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουν ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο και θα παλέψουν για να αποδείξουν πράγματα. Γι’ αυτό και εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Λινκ… https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/ 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News