Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming: Με αρκετά νέα πρόσωπα σκοπεύει να παρατάξει ο Νίκος Κωστένογλου την ΑΕΚ στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, σε μία προσπάθεια να πετύχει η «Ένωση» την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας αποτελούν από την Πέμπτη το βράδυ, μετά το παρ’ ολίγον θαύμα στην Τραπεζούντα, τους μεγάλους στόχους της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν με καλύτερη ψυχολογία μετά την εμφάνιση στην Τουρκία και θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη Super League στην Τρίπολη, όπου σήμερα αντιμετωπίζουν τον τοπικό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική (21:30, Novasports 1).

[the_ad id=”309153″]

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με βασικότερη όλων την αλλαγή στη διάταξη σε 4-4-1-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσουν ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Βέρντε στο δεξί άκρο και τον Αλμπάνη στο αριστερό. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λιβάγια και Ολιβέιρα.

[the_ad id=”309113″]

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, παρά τη θλάση που υπέστη θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague καθώς, υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ.

Ο αρχηγός της Ένωσης ωστόσο μετά τη θεραπεία που έκανε το πρωί της Κυριακής, θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση αρχίζει στις 21:30.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ θα έχει τα μάτια της σταμμένα στην αγορά των ελευθέρων για την απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού που θα δώσει βάθος.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έληξε, όμως παραμένουν ακόμη 15 μέρες για να συμφωνήσουν οι ομάδες με κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Στην ΑΕΚ υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση θα παρακολουθεί την αγορά των ελευθέρων, για τη μεταγραφή ενός ακόμη στόπερ που θα προσθέσει περισσότερο βάθος στο ρόστερ της ΑΕΚ. Πάντως, οι μεταγραφικές υποθέσεις των «Κιτρινόμαυρων» θα ξεκαθαρίσουν μόλις βρεθεί ο νέος προπονητής.

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το asteras tripolis aek live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News