Λι: «Το μυαλό μας μόνο στην Αρμάνι» - Τι είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μαμά Λι: «Ο Πάρις λατρεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Πάρις Λι μιλώντας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός ολοένα και βελτιώνεται.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ο Πάρις Λι μίλησε στη λιθουανική ιστοσελίδα «BasketNews» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει απλώς να δούμε τι κάναμε και πώς φτάσαμε στην ήττα. Νομίζω ωστόσο ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο» ήταν τα λόγια του Αμερικανού, ο οποίος συνέχισε: «Έχουμε δύο σπουδαίους σκόρερ τον Ντουέιν Μπέικον και τον Ντέρικ Γουίλιαμς, έναν καλό πόιντ γκαρντ τον Νέιτ Γούλτερς και πολλούς παίκτες – συμπεριλαμβανομένου και εμένα – που έχουν αποδεχθεί τους ρόλους τους. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο το επόμενο ματς λέγοντας ότι «έχουμε εστιάσει μόνο στην Αρμάνι Μιλάνο» ενώ για το ντέρμπι συμπλήρωσε: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά από την άλλη δεν παίξαμε και άσχημα». Όσο για το αν του θύμισε τη σειρά Μονακό-Ολυμπιακός τη περασμένη σεζόν; «Σίγουρα, μου θύμισε εκείνη τη σειρά. Νιώθω ότι το Game 5 ήταν λίγο πιο έντονο αλλά σε αυτό το παιχνίδι κάναμε το πρώτο καλό μας παιχνίδι σε ντέρμπι, από τα πολλά που θα ακολουθήσουν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News