Λι: Ειδική αναφορά σε Μπέικον, Ουόλτερς ενόψει... Φενέρ!

Παναθηναϊκός: Η αδικία με Λι, λόγω αριθμών

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει του αγώνα με τη «Φενέρ» στην Πόλη:

Για την προσέγγιση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: «Πρέπει να κοιτάμε μία μέρα τη φορά. Είχαμε μια καλή προετοιμασία αυτή την εβδομάδα. Παίξαμε καλά στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις αδυναμίες που έχει η τουρκική ομάδα και πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι»: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι. Δείξαμε την προηγούμενη εβδομάδα τι μπορούμε να κάνουμε, ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να σκοράρουμε. Θα πρέπει να χτίσουμε σε αυτή την εμφάνιση, να εμπιστευόμαστε ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον και να βελτιωνόμαστε».

Για την ετοιμότητα του «τριφυλλιού»: «Νιώθω πως βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Πήραμε τον Ντουέιν Μπέικον και επέστρεψε ο Νέιτ Ουόλτερς, που βρίσκει τον ρυθμό του. Οι δυο τους είναι πολύ σημαντικά κομμάτια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο Νέιτ οργανώνει τα πράγματα, ο Ντουέιν σκοράρει και κατευθυνόμαστε στον σωστό δρόμο, σίγουρα».

Ράντονιτς: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Φενέρμπαχτσε είναι στην 1η θέση, έχει κάνει μόνο μια ήττα στη Βαρκελώνη για 1π. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη φετινή Euroleague. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολλά “όπλα”».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιες αδυναμίες της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη: «Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Σκεφτόμαστε εμάς. Κάναμε κάποιες προπονήσεις στις οποίες δεν ήμασταν όλοι μαζί. Όμως, έχουν κάνει περισσότερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι καλό για εμάς. Ελπίζω πως θα πάμε εκεί έτοιμοι να δώσουμε το μάξιμουμ, που έχουμε αυτή τη στιγμή. Μετά θα δούμε τι κάναμε και θα το τι αναλύσουμε. Όπως είπα, παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, που έχει εξαιρετική φόρμα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40’».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για αυτό. Έχω μιλήσει πολύ τους τελευταίους δυο – τρεις μήνες για την προετοιμασία και όσα έγιναν στα πρώτα παιχνίδια. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν κάποιες απαντήσεις, σίγουρα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δούμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News