Λάρισα - ΠΑΟΚ Live Streaming Δείτε ζωντανά | ΑΕΛ - ΠΑΟΚ

Λάρισα - ΠΑΟΚ Live Streaming Δείτε ζωντανά | ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 15-2-2020

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Σε απόσταση βολής πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό θέλει να μείνει ο ΠΑΟΚ, και αυτό θα συμβεί σίγουρα με μια νίκη στη Λάρισα.

Η ΑΕΛ ακόμα δεν έχει χάσει τις μαθηματικές ελπίδες της για την εξάδα, αλλά αν δεν κάνει δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που της απομένουν δεν θα τα καταφέρει.

Η ΑΕΛ

Παράταση στις ελπίδες της για την εξάδα πήρε η ΑΕΛ, που όμως μειώνονται, με την ισοπαλία στη Λαμία. Ήταν το δεύτερο 0-0 στη σειρά, μετά το Ηράκλειο.

Απέχει δύο βαθμούς και τρεις θέσεις από την έκτη θέση. Χρειάζεται σίγουρα να πάρει δύο βαθμούς περισσότερους από τον ΟΦΗ και την Ξάνθη ως το τέλος και αυτό με προϋποθέσεις.
Η ΑΕΛ δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, μετά την πρωτοχρονιά δηλαδή, με τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Νίκησε για τελευταία φορά τον Πανιώνιο πριν από τα Χριστούγεννα και αυτή είναι η μοναδική της νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια όπου έχει χάσει τα πέντε και έχει άλλα πέντε ισόπαλα.

Η τελευταία της ήττα ήταν από τον Παναθηναϊκό με δύο πέναλτι, ενώ αμέσως πριν χρειάστηκε δύο πέναλτι στα τελευταία 11 λεπτά για να ισοφαρίσει τον Παναιτωλικό.

Με τον Παναιτωλικό ήταν η δεύτερη φορά στη σεζόν, που καταφέρνει να μην χάσει σε αγώνα που είναι δύο γκολ πίσω.

Links για Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Το έκανε και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη εκεί μάλιστα νίκησε με 3-2. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της που κατάφερνε κάτι τέτοιο.

Έχει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία, ενώ είχε επίσης τρεις ισοπαλίες στα 19 προηγούμενα.

Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία. Έχει σκοράρει σε ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, το 2-2 με τον Παναιτωλικό, όπου πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι. Είχε σκοράρει και στα έξι αμέσως προηγούμενα.

Δεν έχει σκοράρει στα επτά τελευταία στο πρώτο ημίχρονο.

[the_ad id=”309153″]

Η ΑΕΛ εντός έδρας

Έχασε το τελευταίο παιχνίδι της από τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο ισοπαλίες με Άρη και Παναιτωλικό. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρία παιχνίδια. Τώρα δεν έχει κερδίσει τα τρία τελευταία, ενώ έχει χάσει ένα από τα τέσσερα τελευταία.

Έχει κάνει μια νίκη, με τον Πανιώνιο παραμονές Χριστουγέννων, η μοναδική στα πέντε τελευταία εντός έδρας. Έχει ακόμα δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Δεν έχει ακόμα στην έδρα της διαδοχικές νίκες, αλλά και ούτε διαδοχικές ήττες.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη στην έδρα της Σάββατο. Οι άλλες τρεις ήταν δύο Κυριακή και μια Δευτέρα.
Δεν έχει σκοράρει στα πέντε από τα 11 παιχνίδια της έδρας της.

[the_ad id=”309112″]

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Ο ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στις νίκες με τον ΟΦΗ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Δέκα μέρες μετά την ήττα αυτή ολοκλήρωσε «διπλή» νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο.

Έχει την τύχη στα χέρια του για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, αφού την εξασφαλίζει με τρεις νίκες.

Έχει κερδίσει εννέα στα δέκα τελευταία επίσημα, μετά την ήττα από τον Άρη. Τέσσερα για το Κύπελλο και πέντε για το πρωτάθλημα, με μοναδική απώλεια την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Για το πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία και εννέα στα 11 τελευταία.

Δεν έχει ισοπαλία στα 11 τελευταία για το πρωτάθλημα, μετά το 1-1 που πήρε από τον Ολυμπιακό. Είναι η μοναδική ισοπαλία στα 14 τελευταία πρωταθλήματος.

[the_ad id=”309113″]

Οι δύο ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό ήλθαν σε διάστημα μικρότερο από ένα μήνα, αφού δεν είχε χάσει σε 51 αγώνες στη σειρά.

Με τον Παναθηναϊκό δεν σκόραρε μετά από 56 παιχνίδια, κι έτσι δεν έφτασε το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας, που έχει ο Παναθηναϊκός με 57.

Με τα τέσσερα γκολ στον ΟΦΗ έχει πάλι την καλύτερη επίθεση με 47 γκολ, ένα περισσότερο από τον Ολυμπιακό, και την δεύτερη καλύτερη άμυνα μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα έξι τελευταία, και σε 11 από τα 17 τελευταία, ενώ είχε δεχτεί και στα έξι πρώτα! Δεν έχει δεχτεί γκολ στα έξι τελευταία στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις πέντε από τα 20 γκολ που έχει δεχτεί μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας

Έχασε το τελευταίο από τον Παναθηναϊκό, δεύτερη ήττα από την αρχή του χρόνου στα τρία τελευταία, μετά την ήττα και από τον Άρη. Ενδιάμεσα νίκησε στη Λαμία.

[the_ad id=”273506″]

Η ήττα από τον Άρη σταμάτησε το σερί του αήττητου εκτός έδρας στα 25 παιχνίδια, που είναι ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Έχει κερδίσει τα επτά από τα 11 παιχνίδια του εκτός έδρας, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Δεν έχει ισοπαλία στα πέντε τελευταία, με τρεις νίκες και δύο ήττες.
Δεν σκόραρε με τον Παναθηναϊκό, έτσι το ρεκόρ όλων των εποχών, που διαμόρφωνε ο ΠΑΟΚ σταμάτησε στο 35.

Τόσοι ήταν οι διαδοχικοί αγώνες που σκόραρε εκτός έδρας, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλη ομάδα στην ιστορία.

Μεταξύ τους

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στον πρώτο γύρο με 1-0, μένοντας αήττητος σε δέκα επίσημα παιχνίδια, εννέα από αυτά στο πρωτάθλημα. Έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η ΑΕΛ νίκησε για τελευταία φορά στις 28 Μαρτίου 2010, πριν από δέκα χρόνια, 2-1 στο Αλκαζάρ. Είναι και η μοναδική της νίκη στα τελευταία 16 μεταξύ τους, 15 για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και στα 14 τελευταία μεταξύ τους, 13 από αυτά για το πρωτάθλημα.

[the_ad id=”309153″]

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Μεταξύ τους με την ΑΕΛ γηπεδούχο

Και τα δύο τελευταία παιχνίδια στη Λάρισα έληξαν ισόπαλα 1-1. Τα αμέσως δύο προηγούμενα τα κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΛ νίκησε για τελευταία φορά στο παιχνίδι του 2010, που αναφέραμε παραπάνω.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει νικήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ στο ΑΕΛ Arena.

Είναι η μοναδική νίκη της ΑΕΛ στα τελευταία επτά.

Η ιστορία
Νίκες ΑΕΛ: 12

Ισοπαλίες: 17

Νίκες ΠΑΟΚ: 32

Με γηπεδούχο την ΑΕΛ
Νίκες ΑΕΛ: 10

Ισοπαλίες: 11

Νίκες ΠΑΟΚ: 9

Στον πρώτο γύρο
24.11.2019: ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 1-0
(16’ σουτ Σφιντέρσκι. Στο 88’ 2η κίτρινη Μιχαήλ της ΑΕΛ)

[the_ad id=”309113″]

Πέρσι

14.04.2019: ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1
(64’ σουτ Γιακιμόφσκι – 55’ σουτ Πέλκας)

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://assia.tv/live2/super-sport/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News