Λάρισα - Παναθηναϊκός Live streaming Ζωντανή μετάδοση | ΑΕΛ - ΠΑΟ

Λάρισα - Παναθηναϊκός Live streaming Ζωντανή μετάδοση | ΑΕΛ - ΠΑΟ

Λάρισα – Παναθηναϊκός Live streaming: Με την αναμέτρηση της Λάρισας (ΑΕΛ) με τον Παναθηναϊκό, ανοίγει (19:30) η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «πράσινοι» πήγαν στην Θεσσαλία με την ψυχολογία στο «ζενίθ», καθώς προέρχονται από σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων που τους έχουν «εδριαώσει» στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας, αφού γνωστοποιήθηκε πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Καρλίτος ενόψει του καλοκαιριού. Ξανά παρών ο Γιάννης Μπουζούκης που έλειψε από τα ματς με Ξάνθη και Ατρόμητο λόγω τραυματισμού. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα, «μέσα» οι Αποστολάκης, Μπεκ και φυσικά οι Ανουάρ και Νάγκι.

Από την πλευρά τους, οι «βυσσινί» μετρούν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους και βλέπουν το ματς με τον Παναθηναϊκό, ως μία ευκαιρία για να πλησιάσουν εκ νέου την πρώτη εξάδα.

Links για Λάρισα – Παναθηναϊκός Live streaming

Οι αριθμοί του ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα ΑΕΛ-Παναθηναϊκός για την 21η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Τρεις μέρες μετά την περιπετειώδη ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, η ΑΕΛ παίζει πάλι στην έδρα της, αυτή τη φορά με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, που και αυτός πριν από τρεις μέρες επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου, για να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.

Η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ χρειάστηκε δύο πέναλτι στα τελευταία 11 λεπτά για να ισοφαρίσει τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο μέχρι τότε.

Με την εξέλιξη αυτή, μπορεί να είναι και ικανοποιημένη από τον βαθμό, αφού τουλάχιστον πλησίασε στους δύο βαθμούς την έκτη θέση.

Είναι η δεύτερη φορά στη σεζόν, που καταφέρνει να μην χάσει σε αγώνα που είναι δύο γκολ πίσω. Το έκανε και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, εκεί μάλιστα νίκησε με 3-2.

Η ΑΕΛ δεν έχει νίκη μέσα στο 2020, με δύο ισοπαλίες στην έδρα της και δύο ήττες εκτός έδρας. Νίκησε για τελευταία φορά τον Πανιώνιο πριν από τα Χριστούγεννα και αυτή είναι η μοναδική της νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια όπου έχει χάσει τα τέσσερα.

[the_ad id=”309112″]

Η ΑΕΛ εντός έδρας

Ερχόμενη ισόπαλη με τον Παναιτωλικό, έκανε για πρώτη φορά δύο ίδια αποτελέσματα στην έδρα της σε διαδοχικά παιχνίδια. Μετά την ισοπαλία με τον Άρη έφερε και το 2-2 με τον Παναιτωλικό.

Πριν από τις δύο ισοπαλίες, είχε νικήσει τον Πανιώνιο, είναι δηλαδή αήττητη στα τρία τελευταία, έχοντας να χάσει από τις 15 Δεκέμβρη, από τον Ατρόμητο τότε.

Δεν έχει χάσει στην έδρα της σαββατιάτικο παιχνίδι, αφού οι ήττες της είναι δύο Κυριακή και μια Δευτέρα.

Δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα 10 παιχνίδια της έδρας της.

Ο Παναθηναϊκός

Για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν ξεκίνησε δηλαδή το περσινό πρωτάθλημα, κατάφερε να κάνει τρεις διαδοχικές νίκες.

Έχει χάσει μόνο ένα από τα 12 τελευταία παιχνίδια, αυτό από τον Ολυμπιακό, με έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Στα οκτώ πρώτα παιχνίδια είχε ήδη τέσσερις ήττες!

Δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία που νίκησε. Έχει δεχτεί ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, αυτό από τον Ολυμπιακό. Ακόμα έχει δεχτεί τρία στα 10 τελευταία. Δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα επτά τελευταία.

Έβαλε για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια τρία γκολ, σε Πανιώνιο και Ατρόμητο. Ακόμα και τώρα οκτώ ομάδες έχουν καλύτερη επίθεση από τον Παναθηναϊκό.

[the_ad id=”273506″]

Ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας

Έχει σκοράρει σε επτά παιχνίδια του εκτός έδρας, από τα 10 που έχει παίξει.

Μόνο σε μια ομάδα κατάφερε να βάλει περισσότερα από ένα γκολ, στον ΠΑΟΚ!

Όταν πήρε το 2-2 στην Τούμπα!

Εκτός έδρας έχει χάσει δύο παιχνίδια, από Άρη και Ολυμπιακό, ενώ έχει περισσότερες ήττες στην έδρα του, από ΟΦΗ, Ξάνθη και ΑΕΛ. Με την τελευταία παίζει τώρα, αφού πήρε ισοπαλία από τον ΟΦΗ και νίκησε την Ξάνθη, τις δύο πρώτες ομάδες που πέρασαν από την έδρα του.

Στην Ξάνθη έκανε την πρώτη του νίκη σε ταξίδι, και αφού δεν είχε κερδίσει τα πέντε προηγούμενα εκτός έδρας. Μετά την νίκη επί του Ατρομήτου είχε τέσσερις σερί ισοπαλίες και την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ τους

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην έδρα του τον Οκτώβρη από την ΑΕΛ, αφού δεν είχε χάσει τα επτά προηγούμενα για όλες τις διοργανώσεις. Είχε δύο ισοπαλίες και πέντε νίκες, η μια στο Κύπελλο.
Τώρα η ΑΕΛ έχει μια νίκη στα οκτώ τελευταία, και επίσης δύο στα 18, μετά τη νίκη της τον τελικό Κυπέλλου του 2007.

Ποτέ δεν έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό δύο φορές σε μια σεζόν, ενώ σε διαδοχικά παιχνίδια τον έχει νικήσει μόνο μια φορά, πριν από 41 χρόνια, και τότε σε διαδοχικά εντός έδρας.

Με γηπεδούχο την ΑΕΛ

Ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει και στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στη Λάρισα, ενώ είχε φύγει ισόπαλος στην αμέσως προηγούμενη. Δεν έχει χάσει τρία παιχνίδια δηλαδή, από στις 6 Μαρτίου 2001, όταν η ΑΕΛ τον νικούσε 2-0 (22’ σουτ Πανκράτ, 27’ σουτ Τσιμπάμπα).

Αυτή η νίκη της ΑΕΛ είναι η μοναδική στα τελευταία 17 παιχνίδια στην έδρα της, αφού η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 2 Οκτωβρίου 1988, 2-1 τότε!

Η ΑΕΛ δηλαδή έχει κερδίσει ένα στα 17 τελευταία που υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε κερδίσει μέχρι το 1988 έξι στα 13!

[the_ad id=”273506″]

Πρόσωπα | Λάρισα – Παναθηναϊκός Live streaming

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν πρωταγωνιστής της ΑΕΛ στην εκτός έδρας νίκη της επί του Παναθηναϊκού με ένα γκολ και μία ασίστ.

Την Τετάρτη έβαλε τα δύο γκολ με πέναλτι στον Παναιτωλικό, αφού κέρδισε το ένα από αυτά. Τώρα μόνο στο Βόλο και τον ΟΦΗ δεν έχει βάλει γκολ στην καριέρα του, από τις ομάδες που παίζουν τώρα στη Super League.

Ο Γκίας Ζαχίντ ήλθε από την Κύπρο έχοντας με τον ΑΠΟΕΛ 24 ασίστ σε 60 αγώνες πρωταθλήματος.

Στον Παναθηναϊκό άργησε να πάρει μπροστά, αλλά στα τέσσερα τελευταία επίσημα, τρία για το πρωτάθλημα, έχει σταθερά από μια ασίστ σε κάθε ματς.

Η ιστορία
Νίκες ΑΕΛ: 9

Ισοπαλίες: 13
Νίκες Παναθηναϊκού: 39

Με γηπεδούχο την ΑΕΛ | Λάρισα – Παναθηναϊκός Live streaming

Νίκες ΑΕΛ: 7

Ισοπαλίες: 9
Νίκες Παναθηναϊκού: 14

Στον πρώτο γύρο
27.10.2019: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-2
(62’ σουτ Ζαχίντ – 1’ σουτ Μιλοσάβλιεβιτς, 57’ σουτ Ουάρντα)

Πέρσι
16.09.2018: ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-3
(66’ πέναλτι Φατιόν – 28’ σουτ Γιόχανσον, 63’ σουτ Γιόχανσον, 89’ πέναλτι Χατζηγιοβάνης)

Λινκς για το παιχνίδι | Λάρισα – Παναθηναϊκός Live streaming

http://www.sports-stream.net/ch/ch3.html

http://sportes.pw/ch25.php

http://sportes.pw/ch24.php

 

Απαραίτητη σημείωση: Το newspao.gr ΔΕΝ κάνει stream. Αναδημοσιεύει συνδέσμους που ίσως μεταδίδουν το παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News