ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Kobenhavn - PAOK

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη στη Δανία (21/10 19:45)  για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Europa Conference League. H αποστολή των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου κρίνεται δύσκολη.

Kobenhavn – PAOK Live Streaming

O Δικέφαλος του Βορρά φιλοδοξεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Η Κοπεγχάγη με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (6-2 γκολ) οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας του 6ου ομίλου. Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3-1 γκολ).

Στη 2η αγωνιστική του Europa Conference League οι Θεσσαλονικείς σκόνταψαν (1-1) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Σε ένα ματς που για ακόμα μια φορά έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά παρουσίασαν και αρκετές αμυντικές αδυναμίες.

Το ζητούμενο για την ελληνική ομάδα είναι να βελτιώσει την λειτουργία στην οπισθοφυλακή, αφού στα τελευταία τρία ματς δέχεται συνεχώς γκολ.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ την Κυριακή με τον Βόλο έπαθε «black out» και ενώ βρέθηκε να προηγείται 4-1 δέχθηκε 3 τέρματα στο δεύτερο μέρος και έμεινε στο 4-4. Η συγκεκριμένη ισοπαλία τον έριξε και από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Super League. Πλέον στη Δανία ο ΠΑΟΚ θέλει να αντιδράσει για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους.conference league Live Streaming

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming

«Μας προκάλεσε σοκ η ισοπαλία 4-4 με τον Βόλο. Αν είχαμε παίξει άσχημα και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα, θα ήμουν πάρα πολύ απογοητευμένος. Αλλά τώρα είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και τελικά μένει το σοκ του αποτελέσματος. Θα διορθώσουμε άμεσα όλοι μαζί τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν», τόνισε ο Λουτσέσκου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη αναμφισβήτητα θα έχουν στο βάθος του μυαλού τους και το ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο τραυματίας Χοσέ Κρέσπο, αλλά και οι Ινγκασον, Ροντρίγκο, Καγκάβα που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η Κοπεγχάγη στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες (1-1) με Σοντερίσκε και Βίμποργκ. Η απουσία του Ζέκα έχει επηρεάσει το πλάνο του προπονητή Γες Τόρουπ, ο οποίος χωρίς τον έμπειρο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ψάχνει λύσεις και στον τομέα της ενέργειας. Live Streaming

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΑΟΚ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News