Κοντός: «Δεν βλέπω διαφοροποιήσεις στο μπάτζετ - Θα έλεγα 30% να κρατήσει και τους 4!»

Κοντός: «Δεν βλέπω διαφοροποιήσεις στο μπάτζετ - Θα έλεγα 30% να κρατήσει και τους 4!»

Διαβάστε τι δήλωσε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δημήτρης Κοντός στην εκπομπή του SDNA, «Magic Euroleague».

Αναλυτικά:

«Δεν μπορεί κανείς να ορίσει με ασφάλεια το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Αλλά δεν βλέπω διαφοροποιήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Πρέπει να δούμε ποια θα είναι τα έσοδα του Παναθηναϊκού. Από την Ευρωλίγκα κτλπ..»

«Ο Όντεντ Κάτας έχει το άλλοθι πως δεν έχει φτιάξει τη δική του ομάδα. Βέβαια, σε κάποια παιχνίδια προβλημάτισε. Τίποτα δεν είναι βέβαιο για το αύριο του Παναθηναϊκού. Δεδομένα, μπορούμε να πούμε πως έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση πρέπει να λάβει υπόψιν τα πάντα, πριν κάνει την κίνησή της.»

«Αναφορικά με τις ανανεώσεις, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει να κρατήσει τους Παπαπέτρου και Μήτογλου. Και ακολούθως, να παίξει και τα… ρέστα του για τους Χεζόνια – Νέντοβιτς! Θα έδινα ένα 30% να κρατήσει και τους τέσσερις παίκτες.»

Εύστοχη ήταν η παρατήρηση του Βασίλη Παπαθεοδώρου για τον Κάτας:

«Δε νομίζω πως θα μείνει στον Παναθηναϊκό ο Όντεντ Κάτας. Θα θυμίσει Ιτζάκ Σουμ. Αμφότεροι πήραν το νταμπλ και αποχώρησαν από το σύλλογο!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News