Κάρτερ: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι που έχω δει στην καριέρα μου»

Κάρτερ: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι που έχω δει στην καριέρα μου»

Η Αρίκα Κάρτερ η οποία  είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα στη σεζόν μίλησε για τη συνέχεια στο Eurocup, το παιχνίδι της χρονιάς μέχρι τώρα με τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε η Αμερικανίδα στο sdna:

«Έχουμε πολλούς στόχους να επιτύχουμε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι που έχω δει στην καριέρα μου»

«Όχι ακόμα. Έχουμε πολλούς στόχους να επιτύχουμε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και προσηλωμένες σε κάθε ματς. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα. Χαιρόμαστε ό,τι έγινε με τη Λουμπλίν, όμως κοιτάμε και τη συνέχεια και πρέπει να είμαστε έτοιμες για ό,τι έρθει».

– Έχει πάρει ήδη μία «γεύση» από τον κόσμο της ομάδας. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

– Μπροστά σας έχετε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς ως τώρα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η εμφάνιση κόντρα στη Λουμπλίν ήταν ό,τι πρέπει πριν από ένα ντέρμπι;

«Θα προετοιμαστούμε και για αυτό για αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι. Θα έχουμε όπως σε κάθε ματς το πλάνο μας και τον στόχο μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ, όπως κάναμε και κόντρα στη Λουμπλίν. Θα είναι όμως όντως ξεχωριστό παιχνίδι, θα πρέπει και εμείς να το αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά και να κάνουμε αυτό που θέλει η προπονήτρια».

«Η ομάδα και οι συμπαίκτριές μου μου έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και αυτό είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση»

– Είσαι από τις πρωταγωνίστριες στη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νιώθεις να έχεις προσαρμοστεί απόλυτα;

«Η ομάδα και οι συμπαίκτριές μου μου έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και αυτό είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν ξέρεις ποτέ σε κάθε ματς ποια παίκτρια θα βγει μπροστά. Κόντρα στη Λουμπλίν ήμουν εγώ. Θέλω να παίζει καλά η ομάδα και φυσικά να παίζω κι εγώ καλά και να βοηθάω. Είμαι χαρούμενη που έπαιξα καλά, αλλά και όλες οι συμπαίκτριές μου ήταν καταπληκτικές και όλες μαζί κάναμε αυτό που έπρεπε».

– Κόντρα στη Λουμπλίν έλειπε και η Τσάστιτι Ριντ. Νιώσατε την απουσία της στο παρκέ;

«Είναι μία από τις βασικότατες παίκτριες της ομάδας. Είναι ηγέτιδα και βασικό γρανάζι της ομάδας. Αλλά όποια παίκτρια και να λείπει είναι απώλεια για την ομάδα. Είμαι χαρούμενη που θα την έχουμε με τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε το πλάνο μαζί της για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News